muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 27 Şubat 2024 #1 Crack oyun indiren biriyim. Ekran kartım Intel. Bu nedir anlayamadım. NVIDIA'yı biliyorum da kendi kendine inince biraz korktum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024
Crack oyun indiren biriyim. Ekran kartım Intel. Bu nedir anlayamadım. NVIDIA'yı biliyorum da kendi kendine inince biraz korktum.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Şubat 2024 #2 NVIDIA'nın fizik motoru hocam o. Zararsız. Artı 0 Eksi Çözüm
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 27 Şubat 2024 #3 PhysX virüs değil, kılığına giren bir şey var ise ayrı. Artı 0 Eksi
KS KS muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 27 Şubat 2024 #4 borisyeisar dedi: NVIDIA'nın fizik motoru hocam o. Zararsız. Genişletmek için tıkla... Ama kartım Intel HD graphics. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: NVIDIA'nın fizik motoru hocam o. Zararsız. Genişletmek için tıkla... Ama kartım Intel HD graphics.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Şubat 2024 #5 Oyun o motoru kullanıyorsa iner. En son hangi oyunu indirdiniz de o geldi? Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 27 Şubat 2024 #6 muratkvl dedi: Ama kartım Intel HD graphics. Genişletmek için tıkla... PhysX sadece Nvidia'ya özel bir yazılım değildir, indirdiğin oyunun özelliğidir vs. Artı 0 Eksi
muratkvl dedi: Ama kartım Intel HD graphics. Genişletmek için tıkla... PhysX sadece Nvidia'ya özel bir yazılım değildir, indirdiğin oyunun özelliğidir vs.
KS KS muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 27 Şubat 2024 #7 borisyeisar dedi: Oyun o motoru kullanıyorsa iner. En son hangi oyunu indirdiniz de o geldi? Genişletmek için tıkla... Blur, Call of Duty Modern Warfare 2, Crab Game, Far Cry 2 Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Oyun o motoru kullanıyorsa iner. En son hangi oyunu indirdiniz de o geldi? Genişletmek için tıkla... Blur, Call of Duty Modern Warfare 2, Crab Game, Far Cry 2
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Şubat 2024 #8 Blur'da olması lazım. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 27 Şubat 2024 #9 borisyeisar dedi: Blur'da olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. List of games that support Nvidia PhysX - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Category:Video games using PhysX - Wikipedia en.m.wikipedia.org Burada ise var gözüküyor. Ben zamanında bulamamıştım, reddit'de de sorulmuştu hatta, yok denmişti, doğrusu ne bilemiyorum. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Blur'da olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. List of games that support Nvidia PhysX - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Category:Video games using PhysX - Wikipedia en.m.wikipedia.org Burada ise var gözüküyor. Ben zamanında bulamamıştım, reddit'de de sorulmuştu hatta, yok denmişti, doğrusu ne bilemiyorum.
KS KS muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 27 Şubat 2024 #10 Şebnem Ferah dedi: Yok diye biliyorum. List of games that support Nvidia PhysX - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Category:Video games using PhysX - Wikipedia en.m.wikipedia.org Burada ise var gözüküyor. Ben zamanında bulamamıştım, Reddit'de de sorulmuştu hatta, yok denmişti, doğrusu ne bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle var daha çok oyun sil yükle yaptım Metro: Last Light falanda vardı bir ara iyi günler. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Yok diye biliyorum. List of games that support Nvidia PhysX - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Category:Video games using PhysX - Wikipedia en.m.wikipedia.org Burada ise var gözüküyor. Ben zamanında bulamamıştım, Reddit'de de sorulmuştu hatta, yok denmişti, doğrusu ne bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle var daha çok oyun sil yükle yaptım Metro: Last Light falanda vardı bir ara iyi günler.