Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 8 Mart 2021 #1 Beyler resmini verdiğim ayarı değişmeli miyim ve nasıl değişmeliyim? Oyunlarda etkisi olur mu, fark eder mi? Otomatikte ama ekran kartını mı seçmeliyim? Dosya Ekleri physix.PNG 51,7 KB · Görüntüleme: 2.252
Beyler resmini verdiğim ayarı değişmeli miyim ve nasıl değişmeliyim? Oyunlarda etkisi olur mu, fark eder mi? Otomatikte ama ekran kartını mı seçmeliyim?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 8 Mart 2021 #2 Orayı yüksek performanslı nvidia işlemcisi yaparsak 10 fps e kadar artış olabiliyor. Bu sistemin sadece Nvidia ekran kartını kullanması demek.
Orayı yüksek performanslı nvidia işlemcisi yaparsak 10 fps e kadar artış olabiliyor. Bu sistemin sadece Nvidia ekran kartını kullanması demek.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 Quantum9 dedi: Orayı yüksek performanslı nvidia işlemcisi yaparsak 10 fps e kadar artış olabiliyor. Bu sistemin sadece Nvidia ekran kartını kullanması demek. Genişletmek için tıkla... 10 fps mi ? Hangi oyunda ?
Quantum9 dedi: Orayı yüksek performanslı nvidia işlemcisi yaparsak 10 fps e kadar artış olabiliyor. Bu sistemin sadece Nvidia ekran kartını kullanması demek. Genişletmek için tıkla... 10 fps mi ? Hangi oyunda ?
Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 8 Mart 2021 #4 Quantum9 dedi: Orayı yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yaparsak 10 FPS'e kadar artış olabiliyor. Bu sistemin sadece NVIDIA ekran kartını kullanması demek. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartını mı seçmeliyim?
Quantum9 dedi: Orayı yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yaparsak 10 FPS'e kadar artış olabiliyor. Bu sistemin sadece NVIDIA ekran kartını kullanması demek. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartını mı seçmeliyim?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 8 Mart 2021 #5 Hatironn dedi: Yani ekran kartını mı seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... evet. tahamert123 dedi: 10 fps mi ? Hangi oyunda ? Genişletmek için tıkla... Valorant , csgo , Lol , R6 Ekran kartına göre bu performans artışı değişir elbette. Fark edeceksin uygulamaların daha hızlı tepki verdiğini.
Hatironn dedi: Yani ekran kartını mı seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... evet. tahamert123 dedi: 10 fps mi ? Hangi oyunda ? Genişletmek için tıkla... Valorant , csgo , Lol , R6 Ekran kartına göre bu performans artışı değişir elbette. Fark edeceksin uygulamaların daha hızlı tepki verdiğini.
Fırat Demir Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 110 Yer Isengard Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #6 Otomatik seç olarak kalması daha sağlıklı. İşlemci ve grafik bazlı oyunlarda dengeyi sağlayacaktır. Quantum9 dedi: evet. Valorant , csgo , Lol , R6 Ekran kartına göre bu performans artışı değişir elbette. Fark edeceksin uygulamaların daha hızlı tepki verdiğini. Genişletmek için tıkla... yanlış bilgi !
Otomatik seç olarak kalması daha sağlıklı. İşlemci ve grafik bazlı oyunlarda dengeyi sağlayacaktır. Quantum9 dedi: evet. Valorant , csgo , Lol , R6 Ekran kartına göre bu performans artışı değişir elbette. Fark edeceksin uygulamaların daha hızlı tepki verdiğini. Genişletmek için tıkla... yanlış bilgi !
umutbeedir Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 26 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri CORE : i5 10400f GPU : RTX 3060 Cinsiyet Erkek Meslek Senior Designer 31 Ağustos 2023 #7 Otomatik kalmalıdır. Her oyunda ekran kartı ya da işlemci odaklı olma durumu değişir.