NVIDIA Quadro 600 Sistem Oyun Performansı Nasıl Olur?

Tolga5252

Centipat
i3 210 4 çekirdek 3.10 GHz NVIDIA Quadro 600 1GB 128 Bit CS:GO'da falan sorun çıkarır mı? Ve kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Quadro ekran kartları oyun için değil daha çok çoklu ekranlar için yapılmıştır. Çizim programları gibi uygulamalar için kullanılır. Birden fazla monitörde işi olanlar için idealdir. Oyun için fazla bir şey beklemeyin.

Bu kartla oyun oynanmaz . Nvidia quadro ttamamen çizim, 3d üzerine geliştirilen bir ekran kartı. GTX 1050 Öneriyorum. 60+ üstü fps alabilirsin Gtx 1050 ile

NVIDIA Quadro oyun için değil çizim için parçaları aldın mı? Max bütçeni belirtirsen güzel bilgisayarlar toplayabiliriz.

Bütçem 300 TL falan sistemim Celeron işlemcim vardı i3 2100 ile değiştim bana şu an bir ekran kartı lazım şu anki ekran kartı GT210 yetmiyor tavsiye alabilir miyim bir arkadaşımda 300 TL'ye R7 240 var 4 GB 128 Bit nasıl.

Bütçem 300 TL falan sistemim Celeron işlemcim vardı i3 2100 ile değiştim bana şu an bir ekran kartı lazım şu anki ekran kartı GT210 yetmiyor tavsiye alabilir miyim bir arkadaşımda 300 TL'ye R7 240 var 4 GB 128 Bit nasıl.
amd nin r7 240 ekran kartından bir bilgim yok ancak şu durumda 300 tl ye f/p bir ürün bulmak zor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı