T temelgaming Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Format atmadan önce açık+takviye gözüküyordu şimdi gözükmüyor. Denetim Masası'ndan açtım düşük gecikme modunu ama Valorant'ta gözükmüyor. Ekran kartı GT 740 4 GB. Dosya Ekleri 1.PNG 20,1 KB · Görüntüleme: 45 2.PNG 1,2 MB · Görüntüleme: 49
Format atmadan önce açık+takviye gözüküyordu şimdi gözükmüyor. Denetim Masası'ndan açtım düşük gecikme modunu ama Valorant'ta gözükmüyor. Ekran kartı GT 740 4 GB.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 16 Eylül 2023 #2 Ekran kartı sürücüsünü değiştirmeyi deneyebilirsin.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 GTX 900 ve üzerine yok mu bu Reflex özelliği? snageX dedi: GTX 900 ve üzerine yok mu bu Reflex özelliği? Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş. Introducing NVIDIA Reflex: Optimize and Measure Latency in Competitive Games New NVIDIA Reflex Low Latency Mode coming to Apex Legends, Call of Duty: Black Ops Cold War, Fortnite, Valorant, and more. www.nvidia.com
GTX 900 ve üzerine yok mu bu Reflex özelliği? snageX dedi: GTX 900 ve üzerine yok mu bu Reflex özelliği? Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş. Introducing NVIDIA Reflex: Optimize and Measure Latency in Competitive Games New NVIDIA Reflex Low Latency Mode coming to Apex Legends, Call of Duty: Black Ops Cold War, Fortnite, Valorant, and more. www.nvidia.com
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.497 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2023 #4 temelgaming dedi: Ekran kartı GT 740 4 GB. Genişletmek için tıkla... Bu kadar eski bir ekran kartı nasıl Reflex'i destekliyor?
temelgaming dedi: Ekran kartı GT 740 4 GB. Genişletmek için tıkla... Bu kadar eski bir ekran kartı nasıl Reflex'i destekliyor?
iremmgaming Yoctopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #5 GT 740 var formattan önce çalışıyordu. Şimdi açıyorum ayarı genede gözükmüyor. snageX dedi: GTX 900 ve üzerine yok mu bu Reflex özelliği? Evet öyleymiş. Introducing NVIDIA Reflex: Optimize and Measure Latency in Competitive Games New NVIDIA Reflex Low Latency Mode coming to Apex Legends, Call of Duty: Black Ops Cold War, Fortnite, Valorant, and more. www.nvidia.com Eki Görüntüle 1945599 Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Bu kadar eski bir ekran kartı nasıl Reflex'i destekliyor? Genişletmek için tıkla... Format atmadan önce çalışıyordu çalıştığınıda hissettiriyordu FPS artıyordu.
GT 740 var formattan önce çalışıyordu. Şimdi açıyorum ayarı genede gözükmüyor. snageX dedi: GTX 900 ve üzerine yok mu bu Reflex özelliği? Evet öyleymiş. Introducing NVIDIA Reflex: Optimize and Measure Latency in Competitive Games New NVIDIA Reflex Low Latency Mode coming to Apex Legends, Call of Duty: Black Ops Cold War, Fortnite, Valorant, and more. www.nvidia.com Eki Görüntüle 1945599 Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Bu kadar eski bir ekran kartı nasıl Reflex'i destekliyor? Genişletmek için tıkla... Format atmadan önce çalışıyordu çalıştığınıda hissettiriyordu FPS artıyordu.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 Nvidia 900 ve üzerine sağlıyoruz diyorken siz nasıl 740 ile kullanıyorsunuz bilmiyorum. Emin misiniz?
Nvidia 900 ve üzerine sağlıyoruz diyorken siz nasıl 740 ile kullanıyorsunuz bilmiyorum. Emin misiniz?
iremmgaming Yoctopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #7 snageX dedi: NVIDIA 900 ve üzerine sağlıyoruz diyorken siz nasıl 740 ile kullanıyorsunuz bilmiyorum. Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Shadow Play açmaya çalışmıştım ondan sonra NVIDIA Reflex'te açılmıştı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
snageX dedi: NVIDIA 900 ve üzerine sağlıyoruz diyorken siz nasıl 740 ile kullanıyorsunuz bilmiyorum. Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Shadow Play açmaya çalışmıştım ondan sonra NVIDIA Reflex'te açılmıştı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #8 iremmgaming dedi: Evet eminim. Genişletmek için tıkla... Garipmiş. Nvidia diyor desteklemiyor diye, anlayamadım.
iremmgaming dedi: Evet eminim. Genişletmek için tıkla... Garipmiş. Nvidia diyor desteklemiyor diye, anlayamadım.