NVIDIA Reflex için mouse önerisi

ZantiagO

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ASUS ROG Swift PG259QNR 360Hz monitörünü aldım ve NVIDIA Reflex'den yararlanmak istiyorum. Elimde şu an da SteelSeries Rival 5 mouse mevcut. Fakat NVIDIA Reflex: Supported Devices bu siteye gittiğim zaman reflex desteklemediğini gördüm. Logitech Pro X superlight modeline baktım fakat elime göre ufak olacağını düşünüyorum çünkü Rival 5 daha büyük olmasına rağmen küçük geliyor. HyperX PulseFire haste baktığım zamanda aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Bütün modellere baktım ve en son Razer Viper Ultimate ve ASUS ROG Gladius II'ı arasında kaldım. Fakat elime en iyi ASUS ROG Gladius II'ı oturacağını düşündüm ve özellik olarak da iyi olduğu söyleniyor. Sizinde fikirlerinizi görmek isterim. Sizce hangi fareyi tercih etmeliyim? Tutuş şeklim palm grip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Viper Ultimate ile Logitech G PRO X superlight neredeyse aynı boyuttalar. 1 haftadir superlight kullanıyorum çok memnunum, imkanın varsa gidip elinde test et.

Hocam siz yine diğer verilecek tavsiyelere bakın ancak geçen hafta bu fareyi aldım harika cidden çok sevdim sizinde göz atmanızda fayda var tasarımıda çok hoş. https://www.amazon.com.tr/dp/B09J5DKL55
Tavsiye için teşekkür ederim fakat nvidia reflex teknolojisini desteklemiyor :(

Razer Viper Ultimate ile Logitech G PRO X superlight neredeyse aynı boyuttalar. 1 haftadir superlight kullanıyorum çok memnunum, imkanın varsa gidip elinde test et.

Videolara baktığım zaman ASUS daha büyük duruyor bilemedim boyutlarına bakayım bir de.

Listede var galiba. 59 gram çok hafif bir mouse. İndirimlerde 500'e kadar düşüyor. Hafif mouse istiyorsan tercih edilebilir.
Hocam ben olsam aklımdaki mouselardan sırayla Amazon'dan alıp elime olmazsa iade ederdim.

Son düzenleme:
Listede var galiba. 59 gram çok hafif bir mouse. İndirimlerde 500'e kadar düşüyor. Hafif mouse istiyorsan tercih edilebilir.
Hocam ben olsam aklımdaki mouselardan sırayla Amazon'dan alıp elime olmazsa iade ederdim.

Dediğiniz gibi indirim bekleyeceğim. En mantıklı bu mouse gibi duruyor çünkü fiyat performans olarak çok iyi bir fareye benziyor. HyperX ürünlerini de ayrı bir sevgim var klavye ve mikrofon HyperX kullanıyorum fareyide alıp set yapabilirim.

MSI GG CLUTCH GM41 LIGHTWEIGHT WIRELESS GAMING MOUSE 76 GR MAX 20000 DPI(YAZILIM) 1MS POLLING PIXART PMW-3370 OPTIK SENSOR OMRON SWITCH RGB LED MYSTIC LIGHT : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu model alınır mı?

Son düzenleme:
@Foreverthe selamlar, konudan bağımsız birşey sormam gerekiyor. aynı işlemcim var sizinle. işlemcinizi kaç ghz ve voltajda çalıştırıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı