NVIDIA Reflex kablosuz modda çalışır mı?

Melisa Atasay

Kilopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Aydın üniversitesi Bilgisiyar Mühendisliği
ROG Harpe Ace Aim Lab Edition veya Logitech G PRO X Superlight almak istiyorum ancak wireless (kablosuz) modunda NVIDIA Reflex kullanılabiliyor mu?

Hiçbir yerde bilgiye rastlamadım ancak kullanan kişiler deneyimleyip aktarabilir bu konuda sizden yardım istiyorum.

Technopat editörlerinin bu iki fareyi deneyimlediğinden desteklerini bekliyorum.

Sitede mouseların wireless destekli olup olmadığından bahsettiğini düşünüyorum.
İnceleme videolarında hep kablolu kullanılmış, bir incelemede de msi gm51 wireless modeli için sadece kablolu modda reflex çalışır demişler.

Bu arada siz bizzat kullanıp deneyimlediniz mi ? 😊

Sitede mouseların wireless destekli olup olmadığından bahsettiğini düşünüyorum.
Hayır, Reflex destekleyip desteklemediğini belirtiyor.
İnceleme videolarında hep kablolu kullanılmış, bir incelemede de msi gm51 wireless modeli için sadece kablolu modda reflex çalışır demişler.
Video çekilirken destek olmayabilir, firmware güncellemesiyle getirmişlerdir.

Hep kablolu kullanılmasının nedeni de gecikme ölçüm aracını bağlamaları gerekmesi.

Bu arada siz bizzat kullanıp deneyimlediniz mi ? 😊
Hayır ama gerek var mı?

Hayır, Reflex destekleyip desteklemediğini belirtiyor.

Video çekilirken destek olmayabilir, firmware güncellemesiyle getirmişlerdir.

Hep kablolu kullanılmasının nedeni de gecikme ölçüm aracını bağlamaları gerekmesi.

Hayır ama gerek var mı?
Nvdia support ile görüştüm bir temsilci var bir temsilci kablosuz desteği yok diyor 😁

Nvdia support ile görüştüm bir temsilci var bir temsilci kablosuz desteği yok diyor 😁
Öyle onlar. Azıcık kanıt gösterip yanlış bilgilendirdiğini vurgulasan sohbeti yüzüne kapatır, ağlamaya tuvalete giderler 🥰

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı