NVIDIA Reflex Nedir? Destekli Oyun ve Monitörler

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Nvidia-DLSS-RTX-Reflex-Oyunlar.jpg

Sorunsuz ve gecikmesiz bir oyun deneyimi yaşamak için güçlü işlemci ve ekran kartlarına binlerce lira yatırım yapıyoruz. Ancak işin bir de yazılım, ayrıca ekipman tarafı da var. Bütçesi olan oyunseverler yüksek yenileme hızına sahip monitörlerler ve çevre birimlerine de yatırım yapıyor. NVIDIA ise Reflex gibi ücretsiz olarak sunulan yazılımsal teknolojilerle oyun deneyimini geliştirmenin yollarını arıyor. […]

Devamı: NVIDIA Reflex Nedir? Destekli Oyun ve Monitörler
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hocam benim ASUS TUF FX506HCB HN144 dizüstü bilgisayarım var. Zaten dizüstü olduğu için destekli monitör listesinde yok. Ekran kartı destekliyor ama sanırım RTX 3050. Oyunlar listesi de eksik gibi çünkü RDR2 oyununda Nvidia Reflex Low Latency ayarı var diye hatırlıyorum.

Hocam benim ASUS TUF FX506HCB HN144 dizüstü bilgisayarım var. Zaten dizüstü olduğu için destekli monitör listesinde yok. Ekran kartı destekliyor ama sanırım RTX 3050. Oyunlar listesi de eksik gibi çünkü RDR2 oyununda Nvidia Reflex Low Latency ayarı var diye hatırlıyorum.
O sistem gecikmesiyle ilgili bir ayar. Bu monitörün donanımıyla alakalı diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı