SwaggY Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 FPS oyunlarında NVIDIA Reflex ne işe yarar? Valorant'ta bu NVIDIA Reflex'in şöyle modları var: Kapalı. Açık. Açık + takviye. Açmanın herhangi bir dezavantajı var mıdır? Açarsak açık + takviye modunu mu açmalıyız, açmamalıysak neden açmamalıyız?
FPS oyunlarında NVIDIA Reflex ne işe yarar? Valorant'ta bu NVIDIA Reflex'in şöyle modları var: Kapalı. Açık. Açık + takviye. Açmanın herhangi bir dezavantajı var mıdır? Açarsak açık + takviye modunu mu açmalıyız, açmamalıysak neden açmamalıyız?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Gecikme düşürüyor. Pek detayını bilmem ama 'Açık' olarak kullanıyorum ben. Diğer moda pek güvenemedim.
Gecikme düşürüyor. Pek detayını bilmem ama 'Açık' olarak kullanıyorum ben. Diğer moda pek güvenemedim.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 6 Ocak 2021 #3 NVIDIA Reflex 2 Frame Warp'u Çok Yakında Kullanıma Sunuyor NVIDIA Reflex 2 Frame Warp'u Çok Yakında Kullanıma Sunuyor www.nvidia.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NVIDIA Reflex 2 Frame Warp'u Çok Yakında Kullanıma Sunuyor NVIDIA Reflex 2 Frame Warp'u Çok Yakında Kullanıma Sunuyor www.nvidia.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 25 Ocak 2021 #4 Nounie dedi: Gecikme düşürüyor. Pek detayını bilmem ama 'Açık' olarak kullanıyorum ben. Diğer moda pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Açık ve Takviye modlarının arasındaki fark tam olarak nedir?
Nounie dedi: Gecikme düşürüyor. Pek detayını bilmem ama 'Açık' olarak kullanıyorum ben. Diğer moda pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Açık ve Takviye modlarının arasındaki fark tam olarak nedir?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 Jukac dedi: Merhaba. Açık ve Takviye modlarının arasındaki fark tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım takviye modu kartı daha fazla kullanıyormuş. Takviye modunda ve normal açık halde sıcaklıkları kontrol edip ona göre seçim yapmanızı öneririm.
Jukac dedi: Merhaba. Açık ve Takviye modlarının arasındaki fark tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım takviye modu kartı daha fazla kullanıyormuş. Takviye modunda ve normal açık halde sıcaklıkları kontrol edip ona göre seçim yapmanızı öneririm.
E Emir0x00 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 GTX 1660 Ti kartım var ancak kullanamıyorum bu teknolojiyi. Sadece RTX ve GTX 900 serisinde varmış biz ne zaman kullanabileceğiz?
GTX 1660 Ti kartım var ancak kullanamıyorum bu teknolojiyi. Sadece RTX ve GTX 900 serisinde varmış biz ne zaman kullanabileceğiz?
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 31 Ocak 2021 #7 Emir0x00 dedi: GTX 1660 Ti kartım var ancak kullanamıyorum bu teknolojiyi. Sadece RTX ve GTX 900 serisinde varmış biz ne zaman kullanabileceğiz? Genişletmek için tıkla... Hayır 900 ve üstünde var. Kartınız güncel değil sanırsam.
Emir0x00 dedi: GTX 1660 Ti kartım var ancak kullanamıyorum bu teknolojiyi. Sadece RTX ve GTX 900 serisinde varmış biz ne zaman kullanabileceğiz? Genişletmek için tıkla... Hayır 900 ve üstünde var. Kartınız güncel değil sanırsam.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 31 Ocak 2021 #8 Benim 920MX kartım da bile var diğer serilerde hayli hayli olmalı.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #9 Emir0x00 dedi: GTX 1660 Ti kartım var ancak kullanamıyorum bu teknolojiyi. Sadece RTX ve GTX 900 serisinde varmış biz ne zaman kullanabileceğiz? Genişletmek için tıkla... Var ama her oyunda yok.
Emir0x00 dedi: GTX 1660 Ti kartım var ancak kullanamıyorum bu teknolojiyi. Sadece RTX ve GTX 900 serisinde varmış biz ne zaman kullanabileceğiz? Genişletmek için tıkla... Var ama her oyunda yok.
E Emir0x00 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #10 Jukac dedi: Hayır 900 ve üstünde var. Kartınız güncel değil sanırsam. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım aygıt yöneticisinden sürücüler güncel. Valorant'ta olması lazım ama ben göremiyorum başka bir sebebi olabilir mi?
Jukac dedi: Hayır 900 ve üstünde var. Kartınız güncel değil sanırsam. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım aygıt yöneticisinden sürücüler güncel. Valorant'ta olması lazım ama ben göremiyorum başka bir sebebi olabilir mi?