NVIDIA renk ayarları önerisi

Makaleler
3
Selam. YouTube üzerinden araştırdım ama önerdikleri ayarlar oyunlarda çok güzel olmasına rağmen günlük kullanımda bazı renkler aşırı patlıyor. Benim için oyunlar önemli değil.
Günlük kullanım ve film-video izlemek için uygun daha canlı ve göze güzel gelecek renk ayarı önerisinde bulunabilecek var mı?

Kanka kontrastı oyunlara girdiğin zaman %80 gibi bir seviyeye çekebilirsin renkleri çok canlı gösterir CS de falan karanlık yerdeki adamları rahat görüsün onun dışında default dursun bence.

Kanka kontrastı oyunlara girdiğin zaman %80 gibi bir seviyeye çekebilirsin renkleri çok canlı gösterir CS de falan karanlık yerdeki adamları rahat görüsün onun dışında default dursun bence.
Sen okumuyorsun galiba. Oyun zerre umurumda değil benim için film ve günlük kullanımda canlı renkler önemli diyorum. Keşke okuyup anladıktan sonra bir şeyler yazsan.

Sen okumuyorsun galiba. Oyun zerre umurumda değil benim için film ve günlük kullanımda canlı renkler önemli diyorum. Keşke okuyup anladıktan sonra bir şeyler yazsan.

Kanka film içinde aynı renkler daha canlı görünüyor. Aynı şey yani

Ben günlük kullanımda da oyunlarda da ayarları böyle kullanıyorum her ikisinde de hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…