S Serkanjim Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #1 Eskiden çalışıyordu ama şu sıralar video çekmek için hazır olduğunu gösteren simge yok nasıl çekmem lazım ? Sürücüleri her zaman güncelliyorum.
Eskiden çalışıyordu ama şu sıralar video çekmek için hazır olduğunu gösteren simge yok nasıl çekmem lazım ? Sürücüleri her zaman güncelliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 11 Kasım 2014 #2 Simge kayıta başladığınızda görünüyor artık.
S Serkanjim Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2014 #3 MF dedi: Simge kayıta başladığınızda görünüyor artık. Genişletmek için tıkla... Tuşu f9 olarak ayarladım oyuna girip bastığım zaman simge çıkmıyor ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2014
MF dedi: Simge kayıta başladığınızda görünüyor artık. Genişletmek için tıkla... Tuşu f9 olarak ayarladım oyuna girip bastığım zaman simge çıkmıyor ?
S Serkanjim Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #4 Sorun çözüldü konuyu kitleyebilirsiniz nvidianın bütün yazılımlarını sildim ve tekrar yükledim bunu yapmam gerketi malesef internette başka çözüm bulamadım
Sorun çözüldü konuyu kitleyebilirsiniz nvidianın bütün yazılımlarını sildim ve tekrar yükledim bunu yapmam gerketi malesef internette başka çözüm bulamadım