mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Müzik dinleyerek oyun oynamayı tercih ediyorum, kısa süreli klip alıyorum ama arka planda müziğin de sesi geliyor. Sadece oyunun sesini almamın mümkün bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Müzik dinleyerek oyun oynamayı tercih ediyorum, kısa süreli klip alıyorum ama arka planda müziğin de sesi geliyor. Sadece oyunun sesini almamın mümkün bir yolu var mı?
MUESoftware Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 22 15 Şubat 2023 #2 Daha önceden açılmış bir konuda bunu cevaplamıştım. Buradan bakabilirsiniz.
mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #3 MUESoftware dedi: Daha önceden açılmış bir konuda bunu cevaplamıştım. Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oh be yav sonunda hem muzik dinleyip rahat bir şekilde kayıt alıyorum çok çok teşekkür ederim
MUESoftware dedi: Daha önceden açılmış bir konuda bunu cevaplamıştım. Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oh be yav sonunda hem muzik dinleyip rahat bir şekilde kayıt alıyorum çok çok teşekkür ederim
MUESoftware Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 22 19 Şubat 2023 #4 mertSndc dedi: oh be yav sonunda hem muzik dinleyip rahat bir şekilde kayıt alıyorum çok çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İşinize yaradıysa ne mutlu bana.
mertSndc dedi: oh be yav sonunda hem muzik dinleyip rahat bir şekilde kayıt alıyorum çok çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İşinize yaradıysa ne mutlu bana.