Joker515 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 NVIDIA Shadow Play'i̇ başlatır başlatmaz hemen diske kaydedildi deyip kapanıyor. Çözümünü bileniniz var mı?
NVIDIA Shadow Play'i̇ başlatır başlatmaz hemen diske kaydedildi deyip kapanıyor. Çözümünü bileniniz var mı?
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Yer Toronto 18 Mart 2023 #2 Ayarlarını kontrol ettiniz mi?
Joker515 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 Maddoxkkm dedi: Ayarlarını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Ama Ayarlardan Dolayı Olucağını Zannetmiyorum
Maddoxkkm dedi: Ayarlarını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Ama Ayarlardan Dolayı Olucağını Zannetmiyorum
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Yer Toronto 18 Mart 2023 #4 Joker515 dedi: Evet Ama Ayarlardan Dolayı Olucağını Zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Kısayol ayarı nedir? Yanlışlıkla açıp tekrar kapatıyor olabilir misiniz?
Joker515 dedi: Evet Ama Ayarlardan Dolayı Olucağını Zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Kısayol ayarı nedir? Yanlışlıkla açıp tekrar kapatıyor olabilir misiniz?
Joker515 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 Maddoxkkm dedi: Kısayol ayarı nedir? Yanlışlıkla açıp tekrar kapatıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kayıtı Alt F9 Anında Yeniden Oynatma shift Alt F10 Bu Anında Yeniden Oynatma Yı Oyunda Değilken Açıyorum Oyuna Girince Tekrar Açılmıyor
Maddoxkkm dedi: Kısayol ayarı nedir? Yanlışlıkla açıp tekrar kapatıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kayıtı Alt F9 Anında Yeniden Oynatma shift Alt F10 Bu Anında Yeniden Oynatma Yı Oyunda Değilken Açıyorum Oyuna Girince Tekrar Açılmıyor