ugurgvn Hectopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 61 22 Aralık 2020 #1 Evet arkadaşlar video kaydı almak için giriyorum fakat videoda sesim sadece sol kanaldan geliyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Evet arkadaşlar video kaydı almak için giriyorum fakat videoda sesim sadece sol kanaldan geliyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D daewon16 Femtopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2022 #2 çözümünü bulabildin mi ?
ugurgvn Hectopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 61 27 Ocak 2022 #3 daewon16 dedi: çözümünü bulabildin mi ? Genişletmek için tıkla... maleseff dostum