Xekzpelliar Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 36 8 Mart 2021 #1 Arkadaşlar aldığım video kayıtlarını herhangi bir şekilde editleyemiyorum. Bir sürü uygulama denedim fakat videolar uygulamada gözükmüyor. Normal bir şekilde izlemek istediğimde ise izleyebiliyorum. Bunun çözümü nedir bilen var mı?
Arkadaşlar aldığım video kayıtlarını herhangi bir şekilde editleyemiyorum. Bir sürü uygulama denedim fakat videolar uygulamada gözükmüyor. Normal bir şekilde izlemek istediğimde ise izleyebiliyorum. Bunun çözümü nedir bilen var mı?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 Vegas PRO'da çıkıyor olduğu gibi. Vegas PRO'yu denemediysen oradan dene. Artı 0 Eksi
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 Da Vinci Resolve programında sorunsuz editleyebiliyorum.Kaydedilen videoların uzantılarına bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Da Vinci Resolve programında sorunsuz editleyebiliyorum.Kaydedilen videoların uzantılarına bakabilir misiniz?
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mart 2021 #4 Movavi ile sorunsuz editleyebildim ben bu gün. Artı 0 Eksi
KS KS Xekzpelliar Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 36 8 Mart 2021 #5 Kayra Temel dedi: Movavi ile sorunsuz editleyebildim ben bu gün. Genişletmek için tıkla... Ben movavi'yi denedim ama sadece sesler duyuluyor görüntü yok. Artı 0 Eksi
Kayra Temel dedi: Movavi ile sorunsuz editleyebildim ben bu gün. Genişletmek için tıkla... Ben movavi'yi denedim ama sadece sesler duyuluyor görüntü yok.