NVIDIA Shadow Play'de 180 Hz seçeneği yok

clouddd

Kilopat
Merhaba daha yeni 180Hz bir monitör sahibi oldum buradaki arkadaşlara danışarak. Gayet güzel ve başarılı bir ürün lakin video kayıt almak istediğim NVIDIA Shadow Play uygulamasında 180 Fps seçeneği bulunmuyor. Bu sorunu daha önce yaşamış olan bir arkadaş varsa yardım edebilir mi? Teşekkür ederim.

Peki 60FPS kayıt aldığım zaman 180Hz gibi akıcılığı nasıl yakalayabilirim? Çok kayıt görüyorum 140, 160 FPS gibi kayıt alıp o akıcılığı yakalayan.
Bit hızını arttırıp 60FPS yaparsan yeterli olur. O akıcılık genelde edit yapılırken efektlerle yapılıyor.

Olayı biraz yanlış anlamışsın monitör kaç Hz olursa olsun Shadowplay 60 FPS kayıt yapar. Kayıt edilen videonun akıcılığı monitörün Hz değerinden tamamen bağımsız, endişe edilecek bir şey değil yani.

Eğer oyunlar akıcı olduğu halde kayıtlarında donma, kasma, takılma oluyorsa bunun sebebi ekran kartının fazla zorlanmasıdır, max. FPS'in biraz altına limitleyerek kayıtların takılmasız 60 FPS olduğundan emin olabilirsin.

Monitörün G24f-2 mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…