yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar Nvidia Geforce Experience'de ShadowPlay butonu yok, programı yeniden kurdum fakat yine yok. Daha önce vardı şimdi video çekesim geldi açtığımda yoktu.
Arkadaşlar Nvidia Geforce Experience'de ShadowPlay butonu yok, programı yeniden kurdum fakat yine yok. Daha önce vardı şimdi video çekesim geldi açtığımda yoktu.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Kasım 2014 #2 Bir sorunda daha sistem özelliklerini yazmazsan üyeliğini kalıcı olarak sileceğiz. -shadowplay ile dene.
Bir sorunda daha sistem özelliklerini yazmazsan üyeliğini kalıcı olarak sileceğiz. -shadowplay ile dene.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #3 MF dedi: Bir sorunda daha sistem özelliklerini yazmazsan üyeliğini kalıcı olarak sileceğiz. -shadowplay ile dene. Genişletmek için tıkla... Sistemimi imzama yazdım, artık yazmama gerek olur mu ? Unutuyorum çünkü.
MF dedi: Bir sorunda daha sistem özelliklerini yazmazsan üyeliğini kalıcı olarak sileceğiz. -shadowplay ile dene. Genişletmek için tıkla... Sistemimi imzama yazdım, artık yazmama gerek olur mu ? Unutuyorum çünkü.