Merhaba CSGO oyununu 1024-768 yani 4:3 çözünürlükde oynuyorum biliyorsunuz o çözünürlükde ekran geniş olur. Herneyse ben ShadowPlay ile kayıt alırken ekran sanki 16:9 1080p gibi gözüküyor. Yani benim gördüğüm gibi kayıt almıyor ekran kare yapıyor başka programda denemedim sizce neyden kaynaklı olabilir ? ShadowPlay ayarlarında bulamadım.
Siz de normalde kare oynuyorsunuz ancak görüntü monitörünüze yayılıyor. Yayılmış bir görüntü sunmuyor size sistem. O yüzden çözünürlüğünüzle orantılı olarak kayıt yapar.
Merhaba CSGO oyununu 1024-768 yani 4:3 çözünürlükde oynuyorum biliyorsunuz o çözünürlükde ekran geniş olur. Herneyse ben ShadowPlay ile kayıt alırken ekran sanki 16:9 1080p gibi gözüküyor. Yani benim gördüğüm gibi kayıt almıyor ekran kare yapıyor başka programda denemedim sizce neyden kaynaklı olabilir ? ShadowPlay ayarlarında bulamadım.
Öncelikle oyuna gir sonra Shadow Play'i kapat oyunu 16:9 1920x1080 yap Shadow Play'ı aç sonra tekrardan 4.3 çözünürlügüne dön böyle düzeliyor oyundan çık gir yapınca yine bozuluyor
maalesef.