NVIDIA ShadowPlay her 20 GB'da bir yeni part açıyor

İsmail Babalık

Hectopat
Daha fazla  
Tarafımca sizlere bir soru sormak istiyorum, bu konuya geri dönüş sağlamak için zaman ayıran her bir bireye en içten saygılarımı sunar çok teşekkür ederim.

NVIDIA ShadowPlay'ın kayıt özelliği var herkesin bildiği üzere, amma ve lakin ben bu NVIDIA ShadowPlay'ın kayıt özelliğinde bir sorun yaşıyorum, bu sadece bana özel bir sorun mu yoksa başkaları da mı yaşıyor bilmiyorum. Ben de bu konu hakkında sizlere bilgi danışmak ve yardım almak için bu konuyu oluşturma gereği duydum çünkü bildiğim kadarıyla bu tür konulara yardımcı olabilen bu forum var, eğer bu tür sorunlara yardımcı olabilen başka forumlarda varsa ben bilmiyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Aranızda bu sorunun çözümünü bilen bir baba yiğit var mı?
Windows 8.1'de Windows 10'da böyle bir sorun yok, mesela sabah kayıt tuşuna bastınız akşam kayıt tuşuna tekrar basıp kaydı durdunuz tek bir part içerisinde duruyor, ama Windows 7'de öyle değil, her 20 GB'da bir yeni alan açıyor.
Hatamı bilmiyorum ama ve lakin bahsettiğim hatanın resmi:

29603122a31b4e90a6e51ea7b90f9baf.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı