P pusat57 Ziyaretçi 4 Mayıs 2014 #1 NVİDİA ShadowPlay hiç bir şekilde tepki vermiyor açılmıyor. Anlamadım neden böyle oldu? Bayadır kullanmıyordum. GTX 760 ile oyun testi yapıcaktım. İnternet'ten yeniden mi kursam GEFORCE EXPERİENCE masasını?
NVİDİA ShadowPlay hiç bir şekilde tepki vermiyor açılmıyor. Anlamadım neden böyle oldu? Bayadır kullanmıyordum. GTX 760 ile oyun testi yapıcaktım. İnternet'ten yeniden mi kursam GEFORCE EXPERİENCE masasını?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Mayıs 2014 #2 Arka planda çalışan programlar ile çakışıyor genelde. Arka planda çalışan programları kapat. Sen yine de son sürüme güncelle: Download GeForce Experience | NVIDIA | GeForce Yine de çalışmazsa bunu uygula: [Çözüm] nVidia ShadowPlay İşlemciyi Tanımadı | Technopat Sosyal
Arka planda çalışan programlar ile çakışıyor genelde. Arka planda çalışan programları kapat. Sen yine de son sürüme güncelle: Download GeForce Experience | NVIDIA | GeForce Yine de çalışmazsa bunu uygula: [Çözüm] nVidia ShadowPlay İşlemciyi Tanımadı | Technopat Sosyal