A arasq12x Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 22 11 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Doğru konuyu mu seçtim bilmiyorum, NVIDIA share ve NVIDIA container arka planda çok RAM yiyor ve kapatmak istiyorum ama yolunu bulamadım. Nasıl kapatırım veya kapatırsam bir şey olur mu?
Merhaba arkadaşlar, Doğru konuyu mu seçtim bilmiyorum, NVIDIA share ve NVIDIA container arka planda çok RAM yiyor ve kapatmak istiyorum ama yolunu bulamadım. Nasıl kapatırım veya kapatırsam bir şey olur mu?
Çözüm Mustafa.Kaan 11 Mayıs 2025 NVIDIA Share için NVIDIA App'ten Yer Paylaşımı'nı kapatın sol en alttaki ayarlar kısmından. Container'ı kapatmanızı tavsiye etmem.
NVIDIA Share için NVIDIA App'ten Yer Paylaşımı'nı kapatın sol en alttaki ayarlar kısmından. Container'ı kapatmanızı tavsiye etmem.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.248 Makaleler 2 Çözümler 1.499 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 NVIDIA Share için NVIDIA App'ten Yer Paylaşımı'nı kapatın sol en alttaki ayarlar kısmından. Container'ı kapatmanızı tavsiye etmem. Artı 0 Eksi Çözüm
NVIDIA Share için NVIDIA App'ten Yer Paylaşımı'nı kapatın sol en alttaki ayarlar kısmından. Container'ı kapatmanızı tavsiye etmem.
KS KS A arasq12x Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 22 11 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: NVIDIA Share için NVIDIA App'ten Yer Paylaşımı'nı kapatın sol en alttaki ayarlar kısmından. Container'ı kapatmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: NVIDIA Share için NVIDIA App'ten Yer Paylaşımı'nı kapatın sol en alttaki ayarlar kısmından. Container'ı kapatmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.