Mazhar Can Yıldız Kilopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #1 1) Türkiyede alabilecegim bir yer varmı? 2) Verdiğim paraya değermi? 3) Arasında Nvidia Shield olan varmı ve memnun mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2014
1) Türkiyede alabilecegim bir yer varmı? 2) Verdiğim paraya değermi? 3) Arasında Nvidia Shield olan varmı ve memnun mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ekim 2014 #2 Bildiğim kadarı ile yok. SHield eskidi. Yenisi çıkacak. Beklemende fayda var. Ülkemizde satılmadığından kimsede olacağını sanmıyorum. Ayrıca ilk Shield çok kalındı. Alırsan pişman olursun. K1'li SHIELD modelini bekle.
Bildiğim kadarı ile yok. SHield eskidi. Yenisi çıkacak. Beklemende fayda var. Ülkemizde satılmadığından kimsede olacağını sanmıyorum. Ayrıca ilk Shield çok kalındı. Alırsan pişman olursun. K1'li SHIELD modelini bekle.
Mazhar Can Yıldız Kilopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Bildiğim kadarı ile yok. SHield eskidi. Yenisi çıkacak. Beklemende fayda var. Ülkemizde satılmadığından kimsede olacağını sanmıyorum. Ayrıca ilk Shield çok kalındı. Alırsan pişman olursun. K1'li SHIELD modelini bekle. Genişletmek için tıkla... Beni uyardıyınız için çok teşekkür ederim. Az kalsın bir şekilde alıyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2014
Recep Baltaş dedi: Bildiğim kadarı ile yok. SHield eskidi. Yenisi çıkacak. Beklemende fayda var. Ülkemizde satılmadığından kimsede olacağını sanmıyorum. Ayrıca ilk Shield çok kalındı. Alırsan pişman olursun. K1'li SHIELD modelini bekle. Genişletmek için tıkla... Beni uyardıyınız için çok teşekkür ederim. Az kalsın bir şekilde alıyordum.