NVIDIA sistem vs AMD sistem

Ben RTX 3060 olanı alırdım. Çünkü AMD'nin GPU'larında sorunlar olabiliyor. Ben uğraşamam diyorsan RTX al geç ama kesin olacak diye bir şey yok olmayabilir de. İki sistemde performans olarak birbirine yakın.

Performans olarak 6650XT ama DLSS ve RTX teknolojisi için 3060 iyi bir tercih bence.

HP'nin 3060 Ti 5600G sistemi vardı. Arada bir indirime giriyor. Ona da bakabilirsin. 16k civarıydı sanırım

Piyasaya bayağıdır bakmadım ama RX 6700 sistem veya 3060 Ti sistem bulunabilir.

Vallahi hocam RX 6700'lu sistemlere de baktim ama islemcisi R5 5500 oluyor onlarin zaten RX 6650XT ile aralarinda o kadar fark yok bende tercihimi islemci yukseltmek tarafında kullanıyorum

Vallahi hocam RX 6700'lu sistemlere de baktim ama islemcisi R5 5500 oluyor onlarin zaten RX 6650XT ile aralarinda o kadar fark yok bende tercihimi islemci yukseltmek tarafında kullanıyorum
6650XT'li sistemin psu kötü. Onu satıp değiştirmeniz lazım.

Hocam ne amaçla kullanacaksınız? CS Valorant için ise R5 5500'ün üzeceğini sanmıyorum.

Hocam ne amaçla kullanacaksınız? CS Valorant için ise R5 5500'ün üzeceğini sanmıyorum.

Hocam hem Valorant CS tarzi oyunlar hem de hikayeli oyunlar oynayacagim o yuzden R5 5600 almayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…