B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, Minecraft'te orta ayarlarda önceden oynarken 40-50 FPS altına düşmüyordu (1.16.5). Şimdi aynı ayarlarda en fazla 30 FPS alıyorum. Hiçbir şey yüklemedim. Sistemim: 8 GB RAM. 4 GB NVIDIA ekran kartı. Intel 2.20 GHz. 500 GB James Donkey SSD. 500 GB HDD. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Arkadaşlar, Minecraft'te orta ayarlarda önceden oynarken 40-50 FPS altına düşmüyordu (1.16.5). Şimdi aynı ayarlarda en fazla 30 FPS alıyorum. Hiçbir şey yüklemedim. Sistemim: 8 GB RAM. 4 GB NVIDIA ekran kartı. Intel 2.20 GHz. 500 GB James Donkey SSD. 500 GB HDD.
Slolden Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 Hocam çok ayrıntılı yazmışsınız inşallah sorununuzu çözebiliriz (!). Hocam modelleri yazar mısınız?(Örn. 1050Ti, i5 9400F gibi) Artı 2 Eksi
Hocam çok ayrıntılı yazmışsınız inşallah sorununuzu çözebiliriz (!). Hocam modelleri yazar mısınız?(Örn. 1050Ti, i5 9400F gibi)
İmparator Antares Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 Hocam oyun içi ayarlardan FPS sınırlamasını açıksa 30 a sabitliyse kapatın. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 6 Nisan 2021 #4 Ekran kartın harikaymış. Bu ekran kartı ile uzaya çıkarsın. Ne de olsa NASA aya çıkarken bundan daha düşük işlemci ve bellek ile uzayda görev yaptı. Şaka bir yana ekran kartı modelini yazarsan seviniriz. Artı 0 Eksi
Ekran kartın harikaymış. Bu ekran kartı ile uzaya çıkarsın. Ne de olsa NASA aya çıkarken bundan daha düşük işlemci ve bellek ile uzayda görev yaptı. Şaka bir yana ekran kartı modelini yazarsan seviniriz.
İmparator Antares Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 Dalga geçmenizin amacı ne bilmiyorum arkadaşlar. Güzelce dalga geçmeden o araya bi "mizah" benzeri şeyler eklemeden söyleseniz olmaz mı? Artı 0 Eksi
Dalga geçmenizin amacı ne bilmiyorum arkadaşlar. Güzelce dalga geçmeden o araya bi "mizah" benzeri şeyler eklemeden söyleseniz olmaz mı?
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 6 Nisan 2021 #6 İmparator Antares dedi: Dalga geçmenizin amacı ne bilmiyorum arkadaşlar. Güzelce dalga geçmeden o araya bi "mizah" benzeri şeyler eklemeden söyleseniz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu soruyu cevaplamak için ekran kartı modelini bilmemiz gerekiyor. Artı 0 Eksi
İmparator Antares dedi: Dalga geçmenizin amacı ne bilmiyorum arkadaşlar. Güzelce dalga geçmeden o araya bi "mizah" benzeri şeyler eklemeden söyleseniz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu soruyu cevaplamak için ekran kartı modelini bilmemiz gerekiyor.
KS KS B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 Slolden dedi: Hocam çok ayrıntılı yazmışsınız inşallah sorununuzu çözebiliriz (!). Hocam modelleri yazar mısınız?(örneğin. 1050 Ti, i5 9400F gibi) Genişletmek için tıkla... MSI NVIDIA GeForce GT 730 işlemcim i 5 ama f kaç bilmiyorum İmparator Antares dedi: Hocam oyun içi ayarlardan FPS sınırlamasını açıksa 30'a sabitliyse kapatın. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ona da baktım zaten Artı 0 Eksi
Slolden dedi: Hocam çok ayrıntılı yazmışsınız inşallah sorununuzu çözebiliriz (!). Hocam modelleri yazar mısınız?(örneğin. 1050 Ti, i5 9400F gibi) Genişletmek için tıkla... MSI NVIDIA GeForce GT 730 işlemcim i 5 ama f kaç bilmiyorum İmparator Antares dedi: Hocam oyun içi ayarlardan FPS sınırlamasını açıksa 30'a sabitliyse kapatın. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ona da baktım zaten
İmparator Antares Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #8 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu soruyu cevaplamak için ekran kartı modelini bilmemiz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Güzelce söyleseniz araya bazı insanları üzebilecek şeyler yazmasanız olmaz mı diyorum ben de. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu soruyu cevaplamak için ekran kartı modelini bilmemiz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Güzelce söyleseniz araya bazı insanları üzebilecek şeyler yazmasanız olmaz mı diyorum ben de.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 6 Nisan 2021 #9 İmparator Antares dedi: Biliyorum. Güzelce söyleseniz araya bazı insanları üzebilecek şeyler yazmasanız olmaz mı diyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Bizim amacımız yardım etmek, insanlarla dalga geçmek değil. Ben de güzel bir dille anlattım, sonuna gerekli bilgiyi ekledim. Artı 0 Eksi
İmparator Antares dedi: Biliyorum. Güzelce söyleseniz araya bazı insanları üzebilecek şeyler yazmasanız olmaz mı diyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Bizim amacımız yardım etmek, insanlarla dalga geçmek değil. Ben de güzel bir dille anlattım, sonuna gerekli bilgiyi ekledim.
İmparator Antares Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #10 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu soruyu cevaplamak için ekran kartı modelini bilmemiz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öğrendiniz. Şimdi güzelce çözebilirsiniz sorunu. Meydan sizin. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu soruyu cevaplamak için ekran kartı modelini bilmemiz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öğrendiniz. Şimdi güzelce çözebilirsiniz sorunu. Meydan sizin.