NVIDIA Smooth Motion Valorant, CS2 gibi oyunlarda çalışıyor mu?

Çalışırmı bilmiyorumda fena input lag yapar o tarz teknolojiler.

Online oyunlardan bu teknolojiyi kullanmanızı asla önermem. Driver tabanlı bir teknoloji olduğundan kullanılabilir sanrım.

NVIDIA'nın yeni teknolojisi Smooth Motion Valorant, CS2 gibi oyunlarda çalışıyor mu? 4060 kullanıcısıyım.
Hocam ben bilgi sahibi degilim ama sunu diyecegim, Smooth motion acildiginda otomatik olarak Nvdia Reflex en yuksek seviyede aciliyor diye biliyorum, yani gecikmeye yol acabilir.

Gecikmeyi arttırıyor boş ver, reflex 2'yi ultrada kullan. Smooth Motion'u ben 4060'la RDR2'de açtım 80FPS'den 120'ye çıktım, hikayeli oyunlarda gecikmenin bir önemi yok o yüzden rekabetçi oyunlarda açma. Program ayarlarından CS'de Smooth Motion'u kapat, reflex 2'yi ultraya getir bende CS oynarken program ayarlarından ayarlamıştım kalıcı kalıyor zaten, ekstra olarak her seferinde girip değiştirmene gerek yok.

Hocam açtım Valorant'ta çalışıyor fakat gram etkisi yok, sanırsam engellenmiş.

Ayrıca çalışsa bile lag falan kaçınılmaz olur.

Mesela 250 FPS alıyordum açınca 251 falan oldu :D

RDR2'de açtığım zaman 60 FPS'den 100'e kadar artış gördüm. Performans arttırıcı bir nevi.

Her oyunda yapmıyor. Deneme yapmanız lazım misal Stalker 2 de yapmadı input lag. Ama oyunda Frame Gen açarsanız yapıyor.

Cyberpunk'da yapıyor ama kendi Frame Gen'i açarsanız yapmıyor. İkisini de açıp her şeyi köklerseniz path tracing falan mouse kamyon direksiyonu gibi oluyor :D

Stalker 2 de ikisini de açtım çok fazla input lag yoktu FPS 300'lere dayandı ama 2 sorun var biri imleş hızlı hareket edince ghosting yemiş gibi oluyor. Bir de mesela oyunda 100 metre ötede karatılar oluşuyor garip bir şekilde :D

Yani ben hep diyorum bu teknoloji aslında 2000 3000 serisi kartlar için anlamlı olurdu FPS'ye şu an onların ihtiyacı var. 5000 serisinin gram ihtiyacı yok 4000 de çok ihtiyaç duymazdı.

Zaten yapmışlar ama daha çok çalışılması lazım üzerinde. Oyunlarda her biri farklı davranıyor. Ayrıca üzerine giderler mi oda meçhul.

Hocam bende reflex 2 diye bir şey çıkmıyor, bunu demek istediniz sanırım

Gecikmeyi arttırıyor boş ver, reflex 2'yi ultrada kullan. Smooth Motion'u ben 4060'la RDR2'de açtım 80FPS'den 120'ye çıktım, hikayeli oyunlarda gecikmenin bir önemi yok o yüzden rekabetçi oyunlarda açma. Program ayarlarından CS'de Smooth Motion'u kapat, reflex 2'yi ultraya getir bende CS oynarken program ayarlarından ayarlamıştım kalıcı kalıyor zaten, ekstra olarak her seferinde girip değiştirmene gerek yok.

Dosya Ekleri

• sssa.png
    sssa.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı