Melih Tufan Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar NVIDIA son gelen driver güncellemesini yapamıyorum. Benim gibi başka sorun yaşayan biri var mı?
Arkadaşlar NVIDIA son gelen driver güncellemesini yapamıyorum. Benim gibi başka sorun yaşayan biri var mı?
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 30 Nisan 2025 #2 Melih Tufan dedi: Arkadaşlar NVIDIA son gelen driver güncellemesini yapamıyorum. Benim gibi başka sorun yaşayan biri var mı? Eki Görüntüle 2481444 Genişletmek için tıkla... Bende de böyle kaldı durdurdum inidmreyi ardından kur yazısı geldi ve kurdum.
Melih Tufan dedi: Arkadaşlar NVIDIA son gelen driver güncellemesini yapamıyorum. Benim gibi başka sorun yaşayan biri var mı? Eki Görüntüle 2481444 Genişletmek için tıkla... Bende de böyle kaldı durdurdum inidmreyi ardından kur yazısı geldi ve kurdum.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 8.735 Makaleler 7 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #3 Bende de böyle oldu.