Çözüldü NVIDIA son sürücü sürümleri Windows'u bozuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gökdeniz_3973

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4070 kullanıyorum sürücüleri son sürümlerde hep Windows'ta sorunlar yaratıyor arama çubuğu takılması bir şey aratamama ayarları açamama özellikle son sürümde yeniden başlatınca görev çubuğu yanıt vermiyor. Oraya tıklamadıkça kendini yeniden başlatmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nvidia sürücülerinde 57x.xx sürücülerinin problemleri fazlasıyla baş ağrıtıyor. 566.36 sürücüsünü kullanıyorum ve sürücü sorunu yaşayan bir çok kişiye bu sürümü tavsiye ediyorum. RTX 4080 ile 57x.xx sürücülerinin tamamında sorun yaşadım.
@Bayram Reis buyurun işte şehir efsanesi olarak adlandırdığınız fakat birilerinin yaşamakta olduğu hatalar. Bunların sürücüden kaynaklandığını söyleyeceksiniz ve ben de size aynı sürücüyü Windows 10'da aynı ekran kartıyla sorunsuz kullanabildiğimi söyleyeceğim. Sonra konu uzayıp gidecek ve siz yine ultra mega süper geleceğin işletim sistemi Windows 11'in bariz ve saçma sorunları olmadığını kanıtlayamayıp cahil vb. hakaretler edip saygısızlık yapacak, "o zaman başka işletim sistemi kullan" ve "dislike at geç" gibi cümlelerle konuyu kapatmaya çalışacaksınız.

Windows 11 çoğu güncellemesinde yeni sorunlar ortaya çıkan "tamamlanmamış" bir işletim sistemidir. Sizin sorun yaşamadığınızı söylemeniz sorun yaşayan binlerce insanın yaşadıklarını ortadan kaldırmıyor. Ayrıca sizin de defalarca kez saçma sapan sorunlar çözmek zorunda kaldığınızdan eminim fakat buraya yazmanız sizi haksız çıkaracağı için hiçbirinden bahsetmeyeceksiniz. İstediğinizi söyleyebilirsiniz. Ben şimdiye kadar bu denli sorun yaşatan bir işletim sistemi ne gördüm ne de duydum. Maalesef ki Windows 11'de saçma sapan sorunları hem kendim deneyimledim, hem çevrem deneyimliyor hem de forumlarda gördüğüm birçok insan deneyimliyor. Kabul edip etmemeniz bir şey değiştirmiyor. Siz de gayet iyi biliyorsunuz ki Windows 11 kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen birçok sorun barındırıyor. Sorunlu olduğunu söyleyebilmemiz için her 10 dakikada bir mavi ekran vermesi ya da sürekli kullanımı engelleyen problemler yaşatması gerekmez. Sadece Windows 10 ile kıyasladığımızda bile çok sorunlu bir işletim sistemi olduğu ortada. Sanmıyorum ama umarım inadınızdan vazgeçersiniz. Ne sizin ne de benim fikirlerim hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Gerçek şu ki Windows 11 oldukça sorunlu bir işletim sistemi.

İşte tam da istediğiniz gibi Windows 10'da hata olmadan yapılabilen fakat Windows 11'de hata yaşatan bir örnek: Buna çözüm olarak sürücüleri eski sürüme çekmekten başka bir öneride bulunamıyoruz maalesef. Ekran kartı üreticisinin daha iyi performans için ürettiği sürücüleri silip yerine eski sürücüleri yüklemesini öneriyoruz kullanıcıya. Yazık.

Ekran kartı sıcaklık değerlerini de yanlış gösteriyor çoğu kişide bu son güncelleme, mesela bende 29 derece sürekli. %100 GPU kullanımında bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…