546.17 kaç kere denediysem durum aynı oldu, dün tek tek sürücüleri geriye doğru denedim, sildim bir düzeldi bir tekrarladı. Bugün tam bir temizlik yaptım yazılımsal olarak. BIOS'u sıfırladım. Windows'u temizden kurdum. 546.17 kurdum ama yine yaptı. Sonra 537.58 geçtim, şu an için bir sıkıntı yok gibi. Lakin güvenemiyorumda. Temel sıkıntı Windows içinde işlem yaparken rastgele GPU kullanımı zıplıyor, 0'dan 80-100'e SND'e zıplayıp düşüryordu. Şöyle çekirdek hızı masaüstünde boş beklerken 900 MHz iken bir anda booslanıp 2640 MHz çıkıp kastırıp tekrar düşüyordu. (çekirdek hızlarına dikkat edin 3-5dakikalık masaüstünde iken) hani bunu basit pence açmalarda bile yapıyordu. Biraz zorlayınca da direk siyah ekrana atıyordu.
Ekran kartı test programını denedim, çok çok düşük FPS verince mecburen sürücüyü 537.58 çektim. Şu an stabil gibi. Vallahi ayarlarına dokunmaya korkuyorum hani.
oyunu geçtim normal masaüstü kullanımıda baltalıyor, sanki PC bir anda %100 CPU binmiş gibi yapıyor ama CPU dolu olmuyor tabii. İzlemeye devam edeceğim bakalım yine yapacak mı, çünkü dün bu sürücüye çektiğimde aynı durumu tekrarlamıştı. Normal kullanımda bir sıkıntı çıkarmıyor, oyunlarda bir FPS düşüşü yaşamıyorsanız sizde sorun yapmamıştır o zaman. Gerçi sizdeki RTX 4090.