NVIDIA Son Sürücüler Yararlı Mı?

KeremÖren

Decapat
Sizce NVIDIA'nın yayınladığı Game Ready sürücüleri falan (son sürücüler) yararlı mı yoksa eski sürücüler daha mı iyi?

Çok eski bir kartın yoksa güncel daha iyi. Bende 9500 GT vardı eskiden her güncellemede performansı düşüyordu.

Test ettiniz mi teker teker oyunlarda? Çünkü NVIDIA böyle bir şey yaparsa doğrudan dava yer.
Her oyunda olmasa da test ettiklerim var. Mesela Skyrim eski bilgisayarım da 1024x768 (ve ya 800x600 de olabilir) çözünürlük en düşük ayarlarda 30 FPS oynayabilmiştim. Hatta o zaman driver sürümüm 270 li bir şeyler idi. Daha sonra sanırım 350 li bir driver sürümü ile oynadığım da 10 FPS almıştım

Test ettiniz mi teker teker oyunlarda? Çünkü NVIDIA böyle bir şey yaparsa doğrudan dava yer.
Hocam eski kartlarda performansı azaltıyorlar çünkü herkes güncel kart alsın istiyorlar. Ama mesela bende GTX 1050Tİ var ve son güncelleme ile apex legends fps'im %30 oranında arttı. Umutları yükseltip birden suya düşürmek gibi birşey

Bilgisayara format atıp direkt Euro Truck Simulator 2 oynamıştım. Bilgisayarda NVIDIA GeForce 930MX ekran kartı var. Normalde akıcı olarak oynadığım oyunu donuk bir şekilde oynuyordum. Sonradan anlamadım ki ekran kartı güncellemelerini yüklemek gerekiyormuş. En son ekran kartı güncellemesini yükleyince sorunum çözülmüştü.

Yani kısacası son sürücüler yarar sağlayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…