NVIDIA Stabilizasyonu için daha güçlü AMD ekran kartından vazgeçilir mi?

Bir tarafta RTX 3060 var diğer tarafta RX6700XT var. Oyun testlerinde falan AMD kat kat daha iyi olmasına rağmen wattman hataları beni korkutuyor. Sistem toplarken amacım oyun videoları çekmek, oyun videolarını montajlamak ve belki yayın açmak. Bu kadar para verip bir de ekran kartının kronik sorunları yüzünden ayar yapmakla uğraşmak istemiyorum. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? 2 gündür bunları araştırmaktan kafam şişmiş durumda. 3060'lı sistem alırsam benim için şöyle bir artısı daha var. 1000 TL daha ucuz olduğu için sisteme işlemci soğutucu + SSD hafıza yükseltme eklemelerini yapabilirim.

6xxx serisi için WattMan bitti diyorlar bence de bitmesi gerekiyor artık yeter

Anlıyorum. ama taksit filan ben 3070 zorladım eğer oyunla ilgili bişeyler yapmak istiyorsanız. Tabii herşey imkanlara göre.

3070 alabilirsin.
Benzer modeller arasında büyük fiyat farkı var.
Gigabyte Gaming OC - 15.300 TL - 8.399 TL
MSI Gaming X/Z/Trio - 17.112 TL - 9.500 TL
ASUS TUF Gaming - 16.000 TL - 10.308 TL

Asus alma gigabyte al 3070. tabi Asus pahalı olacaktır.

2 gün önce 6700xt aldım saphire nitro + 8800 tl sinerjiden cok memnunum

AMD, WattMan sorununu 6000 serisinde komple bitiremese de büyük ölçüde azalttı. Ayrıca WattMan sadece GPU yüzünden oluşan bir hata değil, yanlışlık olmasın. Yani sorun yaşama olasılığınız eskisine göre çok daha düşükte olsa var ama bu olasılık yüzünden bu kadar FPS'ten vazgeçmek saçma olur. Yayın yapacağım demişsiniz, yayın ve render gibi konularda NVIDIA'nın avantajı var, eğer daha yüksek oyun performansı istiyorsanız AMD, daha yüksek yayın ve render performansı istiyorsanız NVIDIA alabilirsiniz.

Yayın değil de oyun videosu için sıkıntı çıkarır mı AMD?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…