bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #1 Resimlerde gözüktügü gibi kuruyorum her ikisini de gene kurulum yapın butonu cıkıyor. Dosya Ekleri Adsız.png 1 MB · Görüntüleme: 35 Adsız1.png 1,3 MB · Görüntüleme: 41
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 326 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 bynarkoz dedi: Resimlerde gözüktügü gibi kuruyorum her ikisini de gene kurulum yapın butonu cıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yalnızca bir tanesini indirmeniz gerekiyor. Sadece Game Ready sürücüsünü kurun.
bynarkoz dedi: Resimlerde gözüktügü gibi kuruyorum her ikisini de gene kurulum yapın butonu cıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yalnızca bir tanesini indirmeniz gerekiyor. Sadece Game Ready sürücüsünü kurun.
bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #3 Gold_Kemalist dedi: Yalnızca bir tanesini indirmeniz gerekiyor. Sadece Game Ready sürücüsünü kurun. Genişletmek için tıkla... hangısını kurmalıyım hangısını kurdugum gozukmuyor denetım masasındada gozukmuyor
Gold_Kemalist dedi: Yalnızca bir tanesini indirmeniz gerekiyor. Sadece Game Ready sürücüsünü kurun. Genişletmek için tıkla... hangısını kurmalıyım hangısını kurdugum gozukmuyor denetım masasındada gozukmuyor
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 326 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 bynarkoz dedi: Hangısını kurmalıyım hangısını kurdugum gozukmuyor denetım masasındada gozukmuyor. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında gözükmez siz Game Ready olanı kurun kurulu dediği zaman kurulmuş demektir. Tekrar kurulum yap yazıyorsa kurulmuş demektir.
bynarkoz dedi: Hangısını kurmalıyım hangısını kurdugum gozukmuyor denetım masasındada gozukmuyor. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında gözükmez siz Game Ready olanı kurun kurulu dediği zaman kurulmuş demektir. Tekrar kurulum yap yazıyorsa kurulmuş demektir.
bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #5 Gold_Kemalist dedi: Denetim masasında gözükmez siz Game Ready olanı kurun kurulu dediği zaman kurulmuş demektir. Genişletmek için tıkla... kurdum hocam gene kurun dıye uyarı verıyor sonra
Gold_Kemalist dedi: Denetim masasında gözükmez siz Game Ready olanı kurun kurulu dediği zaman kurulmuş demektir. Genişletmek için tıkla... kurdum hocam gene kurun dıye uyarı verıyor sonra
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 326 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 bynarkoz dedi: Kurdum hocam gene kurun diye uyarı verıyor sonra. Genişletmek için tıkla... Yeniden kur diyorsa kurmuş demektir.
bynarkoz dedi: Kurdum hocam gene kurun diye uyarı verıyor sonra. Genişletmek için tıkla... Yeniden kur diyorsa kurmuş demektir.
bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #7 Gold_Kemalist dedi: Denetim masasında gözükmez siz Game Ready olanı kurun kurulu dediği zaman kurulmuş demektir. Tekrar kurulum yap yazıyorsa kurulmuş demektir. Genişletmek için tıkla... tekrar kurulum yap tıklayınca tekrardan ındırıp kuruyor
Gold_Kemalist dedi: Denetim masasında gözükmez siz Game Ready olanı kurun kurulu dediği zaman kurulmuş demektir. Tekrar kurulum yap yazıyorsa kurulmuş demektir. Genişletmek için tıkla... tekrar kurulum yap tıklayınca tekrardan ındırıp kuruyor
Gold_Kemalist Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 326 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #8 bynarkoz dedi: Tekrar kurulum yap tıklayınca tekrardan ındırıp kuruyor. Genişletmek için tıkla... Tamam kurdum diyor yani eğer bir sorun varsa tekrardan kurabilmen için o tuş var orada.
bynarkoz dedi: Tekrar kurulum yap tıklayınca tekrardan ındırıp kuruyor. Genişletmek için tıkla... Tamam kurdum diyor yani eğer bir sorun varsa tekrardan kurabilmen için o tuş var orada.