Nvidia Sürücü Algılamama Sorunu

Daha fazla  

Her şeyi denedim ama hala elimde bir sonuç yok. Windows 8.1 x64 kullanıyorum aygıt yöneticisinde Nvidia ekran kartı gözükmüyor ve grafik sürücüsünden kurulum yaparken uyumlu grafik donanımı bulunamadı diyor, yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bilgisayarın laptop. Aynı sorun bende de vardı. Bilgisayarcıya götürmüştüm BIOS'dan bir ayar değiştirdi ve sorun çözülmüştü. Ayarı hatırlamıyorum veya nerden yapıldığını. Ancak daha sonra bi daha olmuştu kendim yapmıştım. BIOS ayarları hakkında biraz araştırma yap ve BIOS'u biraz kurcala düzelir diye düşünüyorum. Ya da BIOS güncellemesi yap varsayılan sıfır ayarına döneceği için Sorun çözülebilir.

Sistem tarafından ekran kartın algılanmıyor.

- BIOS güncelle. Güncel ise BIOS ayarlarını defaulta alıp kaydedin.

- Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+NVIDIA Sürücü Kaldırma Aracı DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın. Önce Intel ardından Nvdia'nın en güncel sürücülerini yükleyin.

Devamı halinde ;

- Ekran kartını çıkartıp tekrar takın.

- Temiz Windows kurulumu yapın.

- Son olarak da ekran kartını başka bir sistemde kontrol edin. Bozuksa servise gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…