Çözüldü NVIDIA sürücü güncellemesi sonrası nokta yazılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reftros

Decapat
Daha fazla  
13, 11, 2024 tarihinde NVIDIA uygulama güncellemesi gelmişti yaptıktan sonra klavyemde nokta tuşu yazmamaya başladı. Kullanabilyiorum ama nokta yazamıyorum.

Klavye dili Türkçe, ingilizceye çekince de ç tuşu noktaya dönüşüyor normalde ve onda da yazmıyor. Çözümünü bilen var mı?

Nvidia'nın tüm sürücülerini kaldırdım ve ta daa .. nokta kullanabiliyorum şuanda. Sondan bir önceki sürümü indirip onu kullanıcam.
Galiba yeni çıkarttıkları bir şey bilmiyuorum nvidia app var onu kurduktan sonra oldu nokta muhabbeti onu kaldırdıktan sonra geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
ALT+SHIFT yapın. Windows ingilizce klavyeye geçmiş hepsi bu.

Alt+Shift yapın. Windows İngilizce klavyeye geçmiş hepsi bu.

Dostum okumadın galiba İngilizce klavyede nokta tuşu ç tuşunda olur senin varsayımınla klavyemin İngilizce de olması gerekiyor yani ç tuşuna basınca nokta yazmam gerekiyor lakin o sırada ıngilziceye çekip ç tuşuna basmama rağmen nokta yazmıyordu. Olay Windows dili değil yani daha önce de başıma geldi onun neden sonra çözüldüğünü hatırlamıyorum ama bu sefer NVIDIA App yükledikten sonra oldu ve sil yükle yapınca düzeldi hepsi bu.

Okuduğumu yanlış anlamış olmalıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…