Aknibabaji Decapat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 1 TB SSD Ekran kartı GTX 1660 SUPER Anakart Gigabyte B450 İşlemci AMD Ryzen 5 3600 Ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş. Yapayım dedim. Sonrasında bu hatayı verdi. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri resim_2023-04-13_231639319.png 143,7 KB · Görüntüleme: 80
Ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş. Yapayım dedim. Sonrasında bu hatayı verdi. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm K K KITT 13 Nisan 2023 Bu hata genelde güvenli modda çıkmaz. Güvenli modda kurmayı dene bir de. Olmadı en son DDU denersin.
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 Hocam DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp güncel sürümü kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 13 Nisan 2023 #3 Bu hata genelde güvenli modda çıkmaz. Güvenli modda kurmayı dene bir de. Olmadı en son DDU denersin. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Aknibabaji Decapat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 M_R_X dedi: Hocam DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp güncel sürümü kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience üzerinden özel kurulumda temiz kur seçeneği var oradan denesem olur mu? KITT dedi: Bu hata genelde güvenli modda çıkmaz. Güvenli modda kurmayı dene bir de. Olmadı en son DDU denersin. Genişletmek için tıkla... Tam ona bakıyordum deniyorum hemen. Artı 0 Eksi
M_R_X dedi: Hocam DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp güncel sürümü kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience üzerinden özel kurulumda temiz kur seçeneği var oradan denesem olur mu? KITT dedi: Bu hata genelde güvenli modda çıkmaz. Güvenli modda kurmayı dene bir de. Olmadı en son DDU denersin. Genişletmek için tıkla... Tam ona bakıyordum deniyorum hemen.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 13 Nisan 2023 #5 Aknibabaji dedi: GeForce Experience üzerinden özel kurulumda temiz kur seçeneği var oradan denesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsin ama yine de tavsiyem DDU olur. Artı 0 Eksi
Aknibabaji dedi: GeForce Experience üzerinden özel kurulumda temiz kur seçeneği var oradan denesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsin ama yine de tavsiyem DDU olur.
KS KS Aknibabaji Decapat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #6 KITT dedi: Deneyebilirsin ama yine de tavsiyem DDU olur. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda yaptım oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
KITT dedi: Deneyebilirsin ama yine de tavsiyem DDU olur. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda yaptım oldu teşekkürler.
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #7 Aknibabaji dedi: GeForce Experience üzerinden özel kurulumda temiz kur seçeneği var oradan denesem olur mu? Tam ona bakıyordum deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... DDU ile eski ve kurulu olan bütün sürücüleri kaldırıp temiz kurulum yaparsanız daha sağlıklı olur. Forumda DDU kullanım rehberini bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Aknibabaji dedi: GeForce Experience üzerinden özel kurulumda temiz kur seçeneği var oradan denesem olur mu? Tam ona bakıyordum deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... DDU ile eski ve kurulu olan bütün sürücüleri kaldırıp temiz kurulum yaparsanız daha sağlıklı olur. Forumda DDU kullanım rehberini bulabilirsiniz.
KS KS Aknibabaji Decapat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #8 M_R_X dedi: DDU ile eski ve kurulu olan bütün sürücüleri kaldırıp temiz kurulum yaparsanız daha sağlıklı olur. Forumda DDU kullanım rehberini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım. Artı 0 Eksi
M_R_X dedi: DDU ile eski ve kurulu olan bütün sürücüleri kaldırıp temiz kurulum yaparsanız daha sağlıklı olur. Forumda DDU kullanım rehberini bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım.