L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Nisan 2023 #1 NVIDIA'nın kendi uygulamasından güvenlik sürücüsünü güncelleyince NVIDIA Denetim Masası gitti ve bilgisayar ekran kartını algılamadı. Ne yapmam gerek?
NVIDIA'nın kendi uygulamasından güvenlik sürücüsünü güncelleyince NVIDIA Denetim Masası gitti ve bilgisayar ekran kartını algılamadı. Ne yapmam gerek?
Çözüm Teru 1 Nisan 2023 Lil Wonka dedi: Sayfa bozuldu Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kaldırdıktan sonra bu siteden önceki sürümü kur diyorum: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
Lil Wonka dedi: Sayfa bozuldu Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kaldırdıktan sonra bu siteden önceki sürümü kur diyorum: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 470 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Nisan 2023 #2 Sürücüyü kaldırıp önceki sürümü yükle. Artı 0 Eksi
KS KS L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Nisan 2023 #3 Teru dedi: Sürücüyü kaldırıp önceki sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Sayfa bozuldu Dosya Ekleri resim_2023-04-01_230049285.png 135,8 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 470 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Nisan 2023 #4 Lil Wonka dedi: Sayfa bozuldu Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kaldırdıktan sonra bu siteden önceki sürümü kur diyorum: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Artı 0 Eksi Çözüm
Lil Wonka dedi: Sayfa bozuldu Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kaldırdıktan sonra bu siteden önceki sürümü kur diyorum: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
KS KS L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Nisan 2023 #5 Teru dedi: Sürücüyü kaldırdıktan sonra bu siteden önceki sürümü kur diyorum: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Kralsın sen yaaaa Artı 0 Eksi
Teru dedi: Sürücüyü kaldırdıktan sonra bu siteden önceki sürümü kur diyorum: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Kralsın sen yaaaa
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 470 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Nisan 2023 #6 Lil Wonka dedi: Kralsın sen yaaaa Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim. Güncellemeden önce sorun yaratıyor mu diye araştırmanını öneririm bu arada. Ara sıra oluyor böyle şeyler. Artı 0 Eksi
Lil Wonka dedi: Kralsın sen yaaaa Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim. Güncellemeden önce sorun yaratıyor mu diye araştırmanını öneririm bu arada. Ara sıra oluyor böyle şeyler.