Merhaba. Ben ekran kartı driverini güncellerken sürücü ve NVIDIA Physx dışındaki driverin yanında gelen uygulamaları kurmadım. Bunların performansa bir etkisi olur mu? Ve bu uygulamalar ne işe yarıyor kurmazsak ne olur. Kurmak gerekli miydi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bir problem olmaz. Sonuç olarak kullanmıyorsunuz ben de aynı şekilde 3D ve sesi kurmuyorum. Bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Experience'yi kurabilirsiniz kurmuyorsanız.
NVIDIA 3D Vision nedir? İşte NVIDIA 3D Vision hakkında bilmeniz gerekenler... 3D Vision, 3D teknolojisini kişisel bilgisayarlara taşıyan, nVidia'nın bir
Bir problem olmaz. Sonuç olarak kullanmıyorsunuz ben de aynı şekilde 3D ve sesi kurmuyorum. Bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Experience'yi kurabilirsiniz kurmuyorsanız.
NVIDIA 3D Vision nedir? İşte NVIDIA 3D Vision hakkında bilmeniz gerekenler... 3D Vision, 3D teknolojisini kişisel bilgisayarlara taşıyan, nVidia'nın bir
Bende o ikisini kurmadım galiba. Vardı ama hiç kullanılmıyordu bende kurmadım. Geforce experience de bi ara kendi kafasına göre oyunlarımı sözde optimize etmiş. Tüm ayarlarım gitmişti oyunlarda sinirlenip sildim. Her ne kadar sadece grafik ayarıda olsa saçma sapan grafik ayarlarını oynamış.