NVIDIA sürücü nasıl kalıntısız silinir?

A.K.A NASUS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 3600 / MSI CORE FROZR L / 16GB 3000MHZ RAM /GIGABYTE EAGLE RTX 4060 8GB / DARK GUARDIAN KASA / WD BLUE SN570 500GB M.2 SSD+ WD BLUE 500GB SATA SS / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
SN570 WD BLUE 500GB SATA 3 SSD
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
A320-S2H
İşlemci
RYZEN 5 3600
Merhaba LoL ile ilgili bir sorunumdan dolayı bana DDU ile driverları silmem gerektiği söylendi. Ama DDU kullanmaktan korkuyorum. AMD gibi NVIDIA'nın da cleaning tool gibi bir aracı var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.

DDU kullanmaktan korkmanız yersiz, en güvenilir program DDU sürücü kaldırma anlamında.

Siyah ekran problemi diye bir şey okudum ve genel olarak çok şansız biriyim. Donanımdan genelde anlasam da yazılımdan anlamıyorum bundan dolayı korktum biraz.

Merhaba LoL ile ilgili bir sorunumdan dolayı bana DDU ile driverları silmem gerektiği söylendi. Ama DDU kullanmaktan korkuyorum. AMD gibi NVIDIA'nın da cleaning tool gibi bir aracı var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.

En temiz formattır fakat gerek yok bu yüzden; NVIDIA App'i İndir, buradan NVIDIA App i indirin uygulamaya girin ardından sürücüler kısmından üstte tekrar kurulum yap butonu var ona tıklayın temiz kurulum yap seçeneğini seçin ve sorununuzun çözülmesi lazım.

Siyah ekran problemi diye bir şey okudum ve genel olarak çok şansız biriyim. Donanımdan genelde anlasam da yazılımdan anlamıyorum bundan dolayı korktum biraz.

Korkmana gerek yok, defalarca kullandım bu programı. Bilgisi olmayan kullanıcılar bile zorlanmıyor, sen de zorlanmazsın. Siyah ekran sorunu yaşama olasılığın çok düşük.

Arkadaşlar DDU ile driverı kaldırdım ekran geldi. Ama bundan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamam değil mi? Çünkü ben bir keresinde BIOS güncellemiştim ve sistem açılmıştı fakat sonra sistemim bir daha açılmadı. Böyle bir şey yaşama olasılığım nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı