JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #11 alperthe6 dedi: Evet eminim Genişletmek için tıkla... O halde bence doğru sürücüyü indiriyorsunuz, eğer bundan eminseniz DDU ile sıfırdan temiz bir kurulum yapın. *indirmiyorsunuz
alperthe6 dedi: Evet eminim Genişletmek için tıkla... O halde bence doğru sürücüyü indiriyorsunuz, eğer bundan eminseniz DDU ile sıfırdan temiz bir kurulum yapın. *indirmiyorsunuz
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Şubat 2021 #12 alperthe6 dedi: Reis denemedim mi sence? Genişletmek için tıkla... Konuya yazsan keşke denediklerini, kartının modelini.
alperthe6 dedi: Reis denemedim mi sence? Genişletmek için tıkla... Konuya yazsan keşke denediklerini, kartının modelini.
alperthe6 Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #13 JustNobody dedi: O halde bence doğru sürücüyü indiriyorsunuz, eğer bundan eminseniz DDU ile sıfırdan temiz bir kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... DDU'dan pek anlamıyorum ama
JustNobody dedi: O halde bence doğru sürücüyü indiriyorsunuz, eğer bundan eminseniz DDU ile sıfırdan temiz bir kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... DDU'dan pek anlamıyorum ama
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #14 Kayseri Mantısı dedi: Konuya yazsan keşke denediklerini, kartının modelini. Genişletmek için tıkla... .
Kayseri Mantısı dedi: Konuya yazsan keşke denediklerini, kartının modelini. Genişletmek için tıkla... .
alperthe6 Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #15 JustNobody dedi: . Genişletmek için tıkla... Kayseri Mantısı dedi: Konuya yazsan keşke denediklerini, kartının modelini. Genişletmek için tıkla... 960M
JustNobody dedi: . Genişletmek için tıkla... Kayseri Mantısı dedi: Konuya yazsan keşke denediklerini, kartının modelini. Genişletmek için tıkla... 960M
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #16 alperthe6 dedi: 960M Genişletmek için tıkla... Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Bu siteye gidin ve "Otomatik cihaz belirleme" seçeneğini seçin, talimatlar altında yazıyor.
alperthe6 dedi: 960M Genişletmek için tıkla... Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Bu siteye gidin ve "Otomatik cihaz belirleme" seçeneğini seçin, talimatlar altında yazıyor.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Şubat 2021 #17 alperthe6 dedi: 960M Genişletmek için tıkla... Bunu kurun: https://us.download.nvidia.com/Windows/461.40/461.40-notebook-win10-64bit-international-dch-whql.exe
alperthe6 dedi: 960M Genişletmek için tıkla... Bunu kurun: https://us.download.nvidia.com/Windows/461.40/461.40-notebook-win10-64bit-international-dch-whql.exe
alperthe6 Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #18 JustNobody dedi: Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Bu siteye gidin ve "Otomatik cihaz belirleme" seçeneğini seçin, talimatlar altında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Orası daha büyük sorun zaten otomatik belirlemeyi kullanamıyorum ki modelini biliyorum zaten daha önce manuel kurulum yaptım
JustNobody dedi: Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Bu siteye gidin ve "Otomatik cihaz belirleme" seçeneğini seçin, talimatlar altında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Orası daha büyük sorun zaten otomatik belirlemeyi kullanamıyorum ki modelini biliyorum zaten daha önce manuel kurulum yaptım
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #19 alperthe6 dedi: Orası daha büyük sorun zaten otomatik belirlemeyi kullanamıyorum ki modelini biliyorum zaten daha önce manuel kurulum yaptım Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapmaktan başka çare yok.
alperthe6 dedi: Orası daha büyük sorun zaten otomatik belirlemeyi kullanamıyorum ki modelini biliyorum zaten daha önce manuel kurulum yaptım Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapmaktan başka çare yok.
alperthe6 Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #20 Kayseri Mantısı dedi: Bunu kurun: https://us.download.nvidia.com/Windows/461.40/461.40-notebook-win10-64bit-international-dch-whql.exe Genişletmek için tıkla... Bu da aynı hata hocam
Kayseri Mantısı dedi: Bunu kurun: https://us.download.nvidia.com/Windows/461.40/461.40-notebook-win10-64bit-international-dch-whql.exe Genişletmek için tıkla... Bu da aynı hata hocam