DogukannSimsek Femtopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #1 NVIDIA GeForce GT630 kullanmaktayım sürücülerini güncellemek istediğimde "Windows bu sürümle uyumlu değil" hatası aldım. Windows 7 iken 8'e yükselttim fakat yine aynı sorunu alıyorum. Benimle birlikte yaşayan birileri illaki vardır bu sorunları. Bir türlü güncelleyemedim yazılımını bunun çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.png 33,2 KB · Görüntüleme: 39
NVIDIA GeForce GT630 kullanmaktayım sürücülerini güncellemek istediğimde "Windows bu sürümle uyumlu değil" hatası aldım. Windows 7 iken 8'e yükselttim fakat yine aynı sorunu alıyorum. Benimle birlikte yaşayan birileri illaki vardır bu sorunları. Bir türlü güncelleyemedim yazılımını bunun çözümü nedir?
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Kasım 2020 #2 DogukannSimsek dedi: NVIDIA GeForce GT630 kullanmaktayım sürücülerini güncellemek istediğimde "Windows bu sürümle uyumlu değil" hatası aldım. Windows 7 iken 8'e yükselttim fakat yine aynı sorunu alıyorum. Benimle birlikte yaşayan birileri illaki vardır bu sorunları. Bir türlü güncelleyemedim yazılımını bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... 32 Bit veya 64 Bit arasında farklılık vardır.
DogukannSimsek dedi: NVIDIA GeForce GT630 kullanmaktayım sürücülerini güncellemek istediğimde "Windows bu sürümle uyumlu değil" hatası aldım. Windows 7 iken 8'e yükselttim fakat yine aynı sorunu alıyorum. Benimle birlikte yaşayan birileri illaki vardır bu sorunları. Bir türlü güncelleyemedim yazılımını bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... 32 Bit veya 64 Bit arasında farklılık vardır.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 14 Kasım 2020 #3 Sisteminize uygun olan sürücüyü indirmemişsiniz. Mimariye göre indirebileceğiniz en güncel sürücüler: Eğer 64-bit Windows 8 kullanıyorsanız şu linkten indirin: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Eğer 32-bit Windows 8 kullanıyorsanız da şu linkten indirin: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Son düzenleme: 14 Kasım 2020
Sisteminize uygun olan sürücüyü indirmemişsiniz. Mimariye göre indirebileceğiniz en güncel sürücüler: Eğer 64-bit Windows 8 kullanıyorsanız şu linkten indirin: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Eğer 32-bit Windows 8 kullanıyorsanız da şu linkten indirin: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
FeernHost Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 235 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #4 Bildiğim kadarıyla Windows 8'e Windows 10 driver kurabiliyorsun bir de öyle dene bence.