NVIDIA sürücüsü iyi çalışan Linux dağıtımı önerisi

Arkadaşlar
EndeavourOS kurabilirsiniz. Baştan diyorum temaya aldırmayın. Temayı zaten her dağıtımda siz kuruyorsunuz neredeyse. Profilimde kendi Endeavour OS'umun son halini görebilirsiniz.
Abi görünce şaşırdım, fıstık gibi olmuş. Bir de güzel wallpaper da yaparsan, tadından yenmez

Hocam biraz salakmışım gib

Hocam Bismillah daha isoyu indirmeyi beceremedim

Cidden bunun iso linki nerde...

@Pacmanİnstall Hocam bu Endeavour OS iso nerede ...
Link:

Germany server'lerinden birini seçin ISO sütünunda.

Arkadaşlar

Abi görünce şaşırdım, fıstık gibi olmuş. Bir de güzel wallpaper da yaparsan, tadından yenmez
Wallpaper güzel gibi ya deme öyle...
Wallpaper önerisi verebilir misin bana ya? Ben pek wallpaper bulamıyorum güzel.

Torrentle indirmeseydiniz keşke.

Neden ki?

Bash:
yay -S nvidia-390xx-dkms nvidia-390xx-utils opencl-nvidia-390xx nvidia-390xx-settings lib32-nvidia-390xx-utils lib32-opencl-nvidia-390xx mhwd-nvidia-390xx primus_vk python-pycuda lib32-libvdpau lib32-primus_vk python-glfw vkd3d lib32-vkd3d
İndirirken size bir soru soracak. X11'li yi yani 2'yi seçin. 2 yazacaksınız soruya cevap olarak sonra Enter'layın.

Çok teşekkürler Hocam Çözüm olarak işaretlemek isterimde Zorin Osu önerek arkadaşa haksızlık olur

Bu arada Oyun paketlerini de rehberimden alabilirsin. Tüm bunları kurman o internetle uzun sürecek bu arada haberin olsun.

Çok teşekkürler Hocam Çözüm olarak işaretlemek isterimde Zorin Osu önerek arkadaşa haksızlık olur
Hiç önemli değil hocam. Ben çözüm istemem.

Bu arada Oyun paketlerini de rehberimden alabilirsin. Tüm bunları kurman o internetle uzun sürecek bu arada haberin olsun.

Hiç önemli değil hocam. Ben çözüm istemem.
Evet Hocam ubuntu 20-30dkde kuruluyor bende.

Bende Bunlar var hocambilmem severmisiniz (animenin ne olduğunu bilmiyorum +18 birşeyse affola

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…