WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #21 Arkadaşlar Pacmanİnstall dedi: EndeavourOS kurabilirsiniz. Baştan diyorum temaya aldırmayın. Temayı zaten her dağıtımda siz kuruyorsunuz neredeyse. Profilimde kendi Endeavour OS'umun son halini görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abi görünce şaşırdım, fıstık gibi olmuş. Bir de güzel wallpaper da yaparsan, tadından yenmez
Arkadaşlar Pacmanİnstall dedi: EndeavourOS kurabilirsiniz. Baştan diyorum temaya aldırmayın. Temayı zaten her dağıtımda siz kuruyorsunuz neredeyse. Profilimde kendi Endeavour OS'umun son halini görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abi görünce şaşırdım, fıstık gibi olmuş. Bir de güzel wallpaper da yaparsan, tadından yenmez
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #22 Şükür Buldum
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #23 Atlas Olta dedi: Hocam biraz salakmışım gib Hocam Bismillah daha isoyu indirmeyi beceremedim Cidden bunun iso linki nerde... @Pacmanİnstall Hocam bu Endeavour OS iso nerede ... Genişletmek için tıkla... Link: Home - EndeavourOS Start your Endeavour with a lightweight Arch-based, terminal centric system ready to personalise and a stellar community at your side... endeavouros.com Germany server'lerinden birini seçin ISO sütünunda. WeFunk dedi: Arkadaşlar Abi görünce şaşırdım, fıstık gibi olmuş. Bir de güzel wallpaper da yaparsan, tadından yenmez Genişletmek için tıkla... Wallpaper güzel gibi ya deme öyle... Wallpaper önerisi verebilir misin bana ya? Ben pek wallpaper bulamıyorum güzel. Atlas Olta dedi: Eki Görüntüle 1670110 Şükür Buldum Genişletmek için tıkla... Torrentle indirmeseydiniz keşke.
Atlas Olta dedi: Hocam biraz salakmışım gib Hocam Bismillah daha isoyu indirmeyi beceremedim Cidden bunun iso linki nerde... @Pacmanİnstall Hocam bu Endeavour OS iso nerede ... Genişletmek için tıkla... Link: Home - EndeavourOS Start your Endeavour with a lightweight Arch-based, terminal centric system ready to personalise and a stellar community at your side... endeavouros.com Germany server'lerinden birini seçin ISO sütünunda. WeFunk dedi: Arkadaşlar Abi görünce şaşırdım, fıstık gibi olmuş. Bir de güzel wallpaper da yaparsan, tadından yenmez Genişletmek için tıkla... Wallpaper güzel gibi ya deme öyle... Wallpaper önerisi verebilir misin bana ya? Ben pek wallpaper bulamıyorum güzel. Atlas Olta dedi: Eki Görüntüle 1670110 Şükür Buldum Genişletmek için tıkla... Torrentle indirmeseydiniz keşke.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #24 Pacmanİnstall dedi: Link: Home - EndeavourOS Start your Endeavour with a lightweight Arch-based, terminal centric system ready to personalise and a stellar community at your side... endeavouros.com Eki Görüntüle 1670112 Germany server'lerinden birini seçin ISO sütünunda. Wallpaper güzel gibi ya deme öyle... Wallpaper önerisi verebilir misin bana ya? Ben pek wallpaper bulamıyorum güzel. Torrentle indirmeseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
Pacmanİnstall dedi: Link: Home - EndeavourOS Start your Endeavour with a lightweight Arch-based, terminal centric system ready to personalise and a stellar community at your side... endeavouros.com Eki Görüntüle 1670112 Germany server'lerinden birini seçin ISO sütünunda. Wallpaper güzel gibi ya deme öyle... Wallpaper önerisi verebilir misin bana ya? Ben pek wallpaper bulamıyorum güzel. Torrentle indirmeseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #25 Atlas Olta dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Yavaş indirir ana server'den indirmek yerine.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #26 Pacmanİnstall dedi: Yavaş indirir ana server'den indirmek yerine. Genişletmek için tıkla... Olsun Hocam alışkınım ben internetim 600kb ile 1mb arası
Pacmanİnstall dedi: Yavaş indirir ana server'den indirmek yerine. Genişletmek için tıkla... Olsun Hocam alışkınım ben internetim 600kb ile 1mb arası
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #27 Bash:Panoya kopyala yay -S nvidia-390xx-dkms nvidia-390xx-utils opencl-nvidia-390xx nvidia-390xx-settings lib32-nvidia-390xx-utils lib32-opencl-nvidia-390xx mhwd-nvidia-390xx primus_vk python-pycuda lib32-libvdpau lib32-primus_vk python-glfw vkd3d lib32-vkd3d İndirirken size bir soru soracak. X11'li yi yani 2'yi seçin. 2 yazacaksınız soruya cevap olarak sonra Enter'layın.
Bash:Panoya kopyala yay -S nvidia-390xx-dkms nvidia-390xx-utils opencl-nvidia-390xx nvidia-390xx-settings lib32-nvidia-390xx-utils lib32-opencl-nvidia-390xx mhwd-nvidia-390xx primus_vk python-pycuda lib32-libvdpau lib32-primus_vk python-glfw vkd3d lib32-vkd3d İndirirken size bir soru soracak. X11'li yi yani 2'yi seçin. 2 yazacaksınız soruya cevap olarak sonra Enter'layın.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #28 Pacmanİnstall dedi: Bash:Panoya kopyala yay -S nvidia-390xx-dkms nvidia-390xx-utils opencl-nvidia-390xx nvidia-390xx-settings lib32-nvidia-390xx-utils lib32-opencl-nvidia-390xx mhwd-nvidia-390xx primus_vk python-pycuda lib32-libvdpau lib32-primus_vk python-glfw vkd3d lib32-vkd3d İndirirken size bir soru soracak. X11'li yi yani 2'yi seçin. 2 yazacaksınız soruya cevap olarak sonra Enter'layın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Hocam Çözüm olarak işaretlemek isterimde Zorin Osu önerek arkadaşa haksızlık olur
Pacmanİnstall dedi: Bash:Panoya kopyala yay -S nvidia-390xx-dkms nvidia-390xx-utils opencl-nvidia-390xx nvidia-390xx-settings lib32-nvidia-390xx-utils lib32-opencl-nvidia-390xx mhwd-nvidia-390xx primus_vk python-pycuda lib32-libvdpau lib32-primus_vk python-glfw vkd3d lib32-vkd3d İndirirken size bir soru soracak. X11'li yi yani 2'yi seçin. 2 yazacaksınız soruya cevap olarak sonra Enter'layın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Hocam Çözüm olarak işaretlemek isterimde Zorin Osu önerek arkadaşa haksızlık olur
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #29 Bu arada Oyun paketlerini de rehberimden alabilirsin. Tüm bunları kurman o internetle uzun sürecek bu arada haberin olsun. Atlas Olta dedi: Çok teşekkürler Hocam Çözüm olarak işaretlemek isterimde Zorin Osu önerek arkadaşa haksızlık olur Genişletmek için tıkla... Hiç önemli değil hocam. Ben çözüm istemem.
Bu arada Oyun paketlerini de rehberimden alabilirsin. Tüm bunları kurman o internetle uzun sürecek bu arada haberin olsun. Atlas Olta dedi: Çok teşekkürler Hocam Çözüm olarak işaretlemek isterimde Zorin Osu önerek arkadaşa haksızlık olur Genişletmek için tıkla... Hiç önemli değil hocam. Ben çözüm istemem.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #30 Pacmanİnstall dedi: Bu arada Oyun paketlerini de rehberimden alabilirsin. Tüm bunları kurman o internetle uzun sürecek bu arada haberin olsun. Hiç önemli değil hocam. Ben çözüm istemem. Genişletmek için tıkla... Evet Hocam ubuntu 20-30dkde kuruluyor bende. Pacmanİnstall dedi: Link: Home - EndeavourOS Start your Endeavour with a lightweight Arch-based, terminal centric system ready to personalise and a stellar community at your side... endeavouros.com Eki Görüntüle 1670112 Germany server'lerinden birini seçin ISO sütünunda. Wallpaper güzel gibi ya deme öyle... Wallpaper önerisi verebilir misin bana ya? Ben pek wallpaper bulamıyorum güzel. Torrentle indirmeseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Bende Bunlar var hocambilmem severmisiniz (animenin ne olduğunu bilmiyorum +18 birşeyse affola Son düzenleme: 15 Şubat 2023
Pacmanİnstall dedi: Bu arada Oyun paketlerini de rehberimden alabilirsin. Tüm bunları kurman o internetle uzun sürecek bu arada haberin olsun. Hiç önemli değil hocam. Ben çözüm istemem. Genişletmek için tıkla... Evet Hocam ubuntu 20-30dkde kuruluyor bende. Pacmanİnstall dedi: Link: Home - EndeavourOS Start your Endeavour with a lightweight Arch-based, terminal centric system ready to personalise and a stellar community at your side... endeavouros.com Eki Görüntüle 1670112 Germany server'lerinden birini seçin ISO sütünunda. Wallpaper güzel gibi ya deme öyle... Wallpaper önerisi verebilir misin bana ya? Ben pek wallpaper bulamıyorum güzel. Torrentle indirmeseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Bende Bunlar var hocambilmem severmisiniz (animenin ne olduğunu bilmiyorum +18 birşeyse affola