İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Bu sürücüyü kurmaya çalıştığımda mavi ekran alıyorum 5-6 defa denedim. GTX1650 ekran kartım neden dolayı olabilir?
Bu sürücüyü kurmaya çalıştığımda mavi ekran alıyorum 5-6 defa denedim. GTX1650 ekran kartım neden dolayı olabilir?
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #2 İsa Mavzer dedi: Eki Görüntüle 2373713 Bu sürücüyü kurmaya çalıştığımda mavi ekran alıyorum 5-6 defa denedim. GTX1650 ekran kartım neden dolayı olabilir? Genişletmek için tıkla... Mavi ekranın hata kodunu bizimle paylaşabilir misiniz, ve güvenli modda yüklemeyi deneyin driveri. Artı 0 Eksi
İsa Mavzer dedi: Eki Görüntüle 2373713 Bu sürücüyü kurmaya çalıştığımda mavi ekran alıyorum 5-6 defa denedim. GTX1650 ekran kartım neden dolayı olabilir? Genişletmek için tıkla... Mavi ekranın hata kodunu bizimle paylaşabilir misiniz, ve güvenli modda yüklemeyi deneyin driveri.
KS KS İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 roigotv dedi: Mavi ekranın hata kodunu bizimle paylaşabilir misiniz, ve güvenli modda yüklemeyi deneyin driveri. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şekilde oluyor. Güvenli mod demişsin o nasıl yapılıyor. Artı 0 Eksi
roigotv dedi: Mavi ekranın hata kodunu bizimle paylaşabilir misiniz, ve güvenli modda yüklemeyi deneyin driveri. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şekilde oluyor. Güvenli mod demişsin o nasıl yapılıyor.
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 İsa Mavzer dedi: Eki Görüntüle 2373752 Böyle bir şekilde oluyor. Güvenli mod demişsin o nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizi microsoftun forumuna göndereyim orada mutlaka sorunu çözersiniz. Sağdaki linke tıklayın hocam. Redirecting Artı 0 Eksi
İsa Mavzer dedi: Eki Görüntüle 2373752 Böyle bir şekilde oluyor. Güvenli mod demişsin o nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizi microsoftun forumuna göndereyim orada mutlaka sorunu çözersiniz. Sağdaki linke tıklayın hocam. Redirecting
KS KS İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 roigotv dedi: Hocam ben sizi microsoftun forumuna göndereyim orada mutlaka sorunu çözersiniz. Sağdaki linke tıklayın hocam. Redirecting Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi geceler. Artı 0 Eksi
roigotv dedi: Hocam ben sizi microsoftun forumuna göndereyim orada mutlaka sorunu çözersiniz. Sağdaki linke tıklayın hocam. Redirecting Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi geceler.
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #6 İsa Mavzer dedi: Teşekkürler iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler Artı 0 Eksi