Kagann781 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Merhaba, GeForce Experience'tan sürücü kurarken mavi ekran yiyorum. Nedenini bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2024
Çözüm Kagann781 4 Haziran 2024 GFYT dedi: DDU ile driverini kaldır internetten manuel bir şekilde sürücüyü indirip yükle. Genişletmek için tıkla... Kardeşim NVIDIA App beta yükleyerek kurdum çökme sorunu olmadı sağ ol yine de.
GFYT dedi: DDU ile driverini kaldır internetten manuel bir şekilde sürücüyü indirip yükle. Genişletmek için tıkla... Kardeşim NVIDIA App beta yükleyerek kurdum çökme sorunu olmadı sağ ol yine de.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.121 Makaleler 1 Çözümler 581 3 Haziran 2024 #2 DDU ile driverini kaldır internetten manuel bir şekilde sürücüyü indirip yükle. Artı 0 Eksi
KS KS Kagann781 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 GFYT dedi: DDU ile driverini kaldır internetten manuel bir şekilde sürücüyü indirip yükle. Genişletmek için tıkla... Kardeşim NVIDIA App beta yükleyerek kurdum çökme sorunu olmadı sağ ol yine de. Artı 0 Eksi Çözüm
GFYT dedi: DDU ile driverini kaldır internetten manuel bir şekilde sürücüyü indirip yükle. Genişletmek için tıkla... Kardeşim NVIDIA App beta yükleyerek kurdum çökme sorunu olmadı sağ ol yine de.