maho0231 Zeptopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ekim 2024 #1 Bende de aynı sorun oldu, bir önceki surumu 561.09'dü değil mi? Ona geri cekeceğim de nasıl çekileceğini bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Bende de aynı sorun oldu, bir önceki surumu 561.09'dü değil mi? Ona geri cekeceğim de nasıl çekileceğini bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.845 Çözümler 125 Yer İzmir 4 Ekim 2024 #2 maho0231 dedi: Bende de aynı sorun oldu, bir önceki surumu 561.09'dü değil mi? Ona geri cekeceğim de nasıl çekileceğini bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... DDU ile eski sürücüyü kaldırıp istediğiniz sürücüyü kurabilirsiniz. Ama bi ihtimal NVIDIA eski sürücüye dönmek için bir seçenek koymuş olabilir. Konuyu görenlerden bilen çıkabilir.
maho0231 dedi: Bende de aynı sorun oldu, bir önceki surumu 561.09'dü değil mi? Ona geri cekeceğim de nasıl çekileceğini bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... DDU ile eski sürücüyü kaldırıp istediğiniz sürücüyü kurabilirsiniz. Ama bi ihtimal NVIDIA eski sürücüye dönmek için bir seçenek koymuş olabilir. Konuyu görenlerden bilen çıkabilir.