Nvidia Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Hatası

ilkeryilmaz

Kilopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı sabahlar, 2 gün önce Windows 10 üzerine USB'den Windows 7 temiz kurulumu yaptım. Nvidia GT 840m Sürücüsünü kurduktan sonra ekran gidip geliyor ve "Nvidia Grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." hatası alıyorum. Bu olay iki kere tekrarlanıyor ve BlueScreen alıyorum (BCcode116). Internetten çözümlerine baktım, regeditten HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers dizinine "TdrDelay" isminde 8 onaltılık bir QWORD değeri açmam gerektiği yazıyordu. Yaptığım halde düzelmedi. Yardım ederseniz aşırı sevinirim. Bu mübarek ramazan gününde bol dua alırsınız benden. Şimdiden çok teşekkürler :)
i3-5010u , GeForce GT840m , 4 GB RAM, 500GB HDD

Son düzenleme:
Win 10 üzerine Win 7 kurdum ne demek? Win 10 silip, Win 7 temiz kurulum mu yaptın?
Sistem bilgilerin neden yok?
Win10 üzerine USB'den Windows 7 temiz kurulumu yaptım evet, sistem bilgilerimi ekliyorum.
Win 10 üzerine Win 7 kurdum ne demek? Win 10 silip, Win 7 temiz kurulum mu yaptın?
Sistem bilgilerin neden yok?
Gerekli guncellemeleri yaptım hocam. Yardımcı olabilirsiniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı