NVIDIA sürücüsü yavaş yükleniyor

ynsgame8

Femtopat
Daha fazla  
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. NVIDIA driverini kuruyorum ama yükleniyor gibi gözükmesine rağmen çok yavaş yükleniyor belki de hiç ilerleme olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya normal mi?

Şimdi ise NVİDİA kurulum programı başarısız diyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu?
Kurulumun bitmesini beklediniz mi? Bazen kurulumlar uzun sürebiliyor.
Şimdi ise NVİDİA kurulum programı başarısız diyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu?

Eğer internet bağlantınız açıksa zaten update otomatik yüklüyor sürücüyü. Eğer ekran tam çözünürlükte gözüküyorsa yüklenmiştir.

Eğer internet bağlantınız açıksa zaten update otomatik yüklüyor sürücüyü. Eğer ekran tam çözünürlükte gözüküyorsa yüklenmiştir.
Dediğim gibi NVİDİA kurulum programı başarısız dedi.
NVİDİA'yı kurmak için mevcut sürücüyü kaldırayım mı?

Kurulum yaparken Özel kurulum seçeneğini seçip, ordan temiz kurulumu tikleyip öyle kurmayı dene.

Daha önce dediğim gibi zaten windows güncellemeri otomatik sürücüyü kuruyor. Bence en son sürüme yükseltme zorun değil. Eğer illa ben son sürücüyü yükleyecem diyorsan farklı yollar denemen gerekiyor gibi. DDU yazılımını kurup sistemden sürücüyü ve kalıntılarını silip tekrar kurmaya çalışabilirsin. Ama bunu tavsiye etmem. Denetim masasının görüntüsünü atsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…