M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Merhaba, arkadaşlar NVIDIA driveri yükledim fakat GeForce uygulaması yok. Nasıl getirebilirim? Hatta program kaldırda 6 tane uygulama gibi bir şey vardı, 3 oldu yüklendikten sonra. Önceki uygulamaları kaldırdim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Merhaba, arkadaşlar NVIDIA driveri yükledim fakat GeForce uygulaması yok. Nasıl getirebilirim? Hatta program kaldırda 6 tane uygulama gibi bir şey vardı, 3 oldu yüklendikten sonra. Önceki uygulamaları kaldırdim.
KS KS M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 Nonalkey dedi: Kartınız eski sanırım ona uygun versiyonu bulamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Ben technopat sitesinden bi driver vardı onu yükledim ondan dolayı driveri sildim çünkü bluestacks açmıyordu Artı 0 Eksi
Nonalkey dedi: Kartınız eski sanırım ona uygun versiyonu bulamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Ben technopat sitesinden bi driver vardı onu yükledim ondan dolayı driveri sildim çünkü bluestacks açmıyordu
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #12 mtech dedi: GT730 Gt730 Genişletmek için tıkla... Geforce Driver Results | NVIDIA bunu kurabilirsin mtech dedi: Ben technopat sitesinden bi driver vardı onu yükledim ondan dolayı driveri sildim çünkü bluestacks açmıyordu Genişletmek için tıkla... driver link? Artı 0 Eksi
mtech dedi: GT730 Gt730 Genişletmek için tıkla... Geforce Driver Results | NVIDIA bunu kurabilirsin mtech dedi: Ben technopat sitesinden bi driver vardı onu yükledim ondan dolayı driveri sildim çünkü bluestacks açmıyordu Genişletmek için tıkla... driver link?
KS KS M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #13 Mehmet Kaan71 dedi: Geforce Driver Results | NVIDIA bunu kurabilirsin driver link? Genişletmek için tıkla... Verdiniz driveri yuklicegim bakalım olcakmi O driveri kaybettim çünkü 1 hafta önce yuklemistim sanırım Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan71 dedi: Geforce Driver Results | NVIDIA bunu kurabilirsin driver link? Genişletmek için tıkla... Verdiniz driveri yuklicegim bakalım olcakmi O driveri kaybettim çünkü 1 hafta önce yuklemistim sanırım
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #14 mtech dedi: Verdiniz driveri yükleyeceğim bakalım olacak mı? O driveri kaybettim çünkü 1 hafta önce yuklemistim sanırım. Genişletmek için tıkla... Attığım link ekran kartınızın en güncel driveri. Artı 0 Eksi
mtech dedi: Verdiniz driveri yükleyeceğim bakalım olacak mı? O driveri kaybettim çünkü 1 hafta önce yuklemistim sanırım. Genişletmek için tıkla... Attığım link ekran kartınızın en güncel driveri.
KS KS M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #15 Mehmet Kaan71 dedi: Attığım link ekran kartınızın en güncel driveri. Genişletmek için tıkla... Güvenli bir şekilde inmiyor diyor sorun olurmu? Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan71 dedi: Attığım link ekran kartınızın en güncel driveri. Genişletmek için tıkla... Güvenli bir şekilde inmiyor diyor sorun olurmu?
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #16 mtech dedi: Güvenli bir şekilde inmiyor diyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... GeForce Game Ready Driver | 391.35 | Windows 10 64-bit | NVIDIA bunu deneyin Artı 0 Eksi
mtech dedi: Güvenli bir şekilde inmiyor diyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... GeForce Game Ready Driver | 391.35 | Windows 10 64-bit | NVIDIA bunu deneyin
KS KS M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #17 Mehmet Kaan71 dedi: GeForce Game Ready Driver | 391.35 | Windows 10 64-bit | NVIDIA bunu deneyin Genişletmek için tıkla... Şuan kuruluyor sanırım olcak yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum Mehmet Kaan71 dedi: GeForce Game Ready Driver | 391.35 | Windows 10 64-bit | NVIDIA bunu deneyin Genişletmek için tıkla... Geforce nowda güncelleme var yapiyimi güncelleme Son düzenleme: 12 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan71 dedi: GeForce Game Ready Driver | 391.35 | Windows 10 64-bit | NVIDIA bunu deneyin Genişletmek için tıkla... Şuan kuruluyor sanırım olcak yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum Mehmet Kaan71 dedi: GeForce Game Ready Driver | 391.35 | Windows 10 64-bit | NVIDIA bunu deneyin Genişletmek için tıkla... Geforce nowda güncelleme var yapiyimi güncelleme
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #18 mtech dedi: Şu an kuruluyor sanırım olacak yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. GeForce nowda güncelleme var yapiyi mi güncelleme. Genişletmek için tıkla... Yapın tabii ki ekran kartınız daha iyi performans alacaktır rica ederim. Artı 0 Eksi
mtech dedi: Şu an kuruluyor sanırım olacak yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. GeForce nowda güncelleme var yapiyi mi güncelleme. Genişletmek için tıkla... Yapın tabii ki ekran kartınız daha iyi performans alacaktır rica ederim.
KS KS M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #19 Mehmet Kaan71 dedi: Yapın tabii ki ekran kartınız daha iyi performans alacaktır rica ederim. Genişletmek için tıkla... Kurulum devam edemiyor diyor neyse yapacak bişey yok Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan71 dedi: Yapın tabii ki ekran kartınız daha iyi performans alacaktır rica ederim. Genişletmek için tıkla... Kurulum devam edemiyor diyor neyse yapacak bişey yok
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #20 mtech dedi: Kurulum devam edemiyor diyor neyse yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Zaten en günceli yok daha atamazsınız sorununuz çözüldüyse sorun yok Artı 0 Eksi
mtech dedi: Kurulum devam edemiyor diyor neyse yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Zaten en günceli yok daha atamazsınız sorununuz çözüldüyse sorun yok