M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Merhaba, arkadaşlar NVIDIA driveri yükledim fakat GeForce uygulaması yok. Nasıl getirebilirim? Hatta program kaldırda 6 tane uygulama gibi bir şey vardı, 3 oldu yüklendikten sonra. Önceki uygulamaları kaldırdim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Merhaba, arkadaşlar NVIDIA driveri yükledim fakat GeForce uygulaması yok. Nasıl getirebilirim? Hatta program kaldırda 6 tane uygulama gibi bir şey vardı, 3 oldu yüklendikten sonra. Önceki uygulamaları kaldırdim.
KS KS M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #21 Mehmet Kaan71 dedi: Zaten en günceli yok daha atamazsınız sorununuz çözüldüyse sorun yok Genişletmek için tıkla... Ama yine bluestacks açmıyor gpu hatası veryor Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan71 dedi: Zaten en günceli yok daha atamazsınız sorununuz çözüldüyse sorun yok Genişletmek için tıkla... Ama yine bluestacks açmıyor gpu hatası veryor
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #22 mtech dedi: Ama yine BlueStacks açmıyor GPU hatası veryor. Genişletmek için tıkla... Onun la ilgili yeni konu acin. Artı 0 Eksi
mtech dedi: Ama yine BlueStacks açmıyor GPU hatası veryor. Genişletmek için tıkla... Onun la ilgili yeni konu acin.
KS KS M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #23 Mehmet Kaan71 dedi: Onun la ilgili yeni konu acin. Genişletmek için tıkla... Halletim onu başka emülatör yükledim iyi geceler Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan71 dedi: Onun la ilgili yeni konu acin. Genişletmek için tıkla... Halletim onu başka emülatör yükledim iyi geceler