YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 12 Ocak 2022 #1 Ekran kartı sürümünü GeForce Experience üzerinden güncelliyorum. Temiz kurulum yap dedim ve ekran siyah şu an. Restart mı atsam?
Ekran kartı sürümünü GeForce Experience üzerinden güncelliyorum. Temiz kurulum yap dedim ve ekran siyah şu an. Restart mı atsam?
Çözüm y4vuzz 12 Ocak 2022 Bekleyin. Bilgisayar açılmaz ise güvenli moda alıp DDU ile sürücüleri sildikten sonra WHQL sürücü indirin
Bekleyin. Bilgisayar açılmaz ise güvenli moda alıp DDU ile sürücüleri sildikten sonra WHQL sürücü indirin
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #2 Bekleyin. Bilgisayar açılmaz ise güvenli moda alıp DDU ile sürücüleri sildikten sonra WHQL sürücü indirin Artı 0 Eksi Çözüm
Bekleyin. Bilgisayar açılmaz ise güvenli moda alıp DDU ile sürücüleri sildikten sonra WHQL sürücü indirin
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 12 Ocak 2022 #3 y4vuzz dedi: Bekleyin. Bilgisayar açılmaz ise güvenli moda alıp DDU ile sürücüleri sildikten sonra WHQL sürücü indirin Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bilgisayar zaten açık sadece ekran siyah. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Bekleyin. Bilgisayar açılmaz ise güvenli moda alıp DDU ile sürücüleri sildikten sonra WHQL sürücü indirin Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bilgisayar zaten açık sadece ekran siyah.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #4 YamukAdam dedi: Hocam şu an bilgisayar zaten açık sadece ekran siyah. Genişletmek için tıkla... Hocam birazcık bekleyin olmaz ise kapatıp dediğim yöntemi uygulayın. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Hocam şu an bilgisayar zaten açık sadece ekran siyah. Genişletmek için tıkla... Hocam birazcık bekleyin olmaz ise kapatıp dediğim yöntemi uygulayın.
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 12 Ocak 2022 #5 y4vuzz dedi: Hocam birazcık bekleyin olmaz ise kapatıp dediğim yöntemi uygulayın. Genişletmek için tıkla... Kapatınca tekrar açılmama ya da siyah ekran olma ihtimali var mı? Yoksa sürücüsüz normal açılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Hocam birazcık bekleyin olmaz ise kapatıp dediğim yöntemi uygulayın. Genişletmek için tıkla... Kapatınca tekrar açılmama ya da siyah ekran olma ihtimali var mı? Yoksa sürücüsüz normal açılır mı?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #6 YamukAdam dedi: Kapatınca tekrar açılmama ya da diyah ekran olma ihtimali var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet var. Güvenli moda alıp açınız. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Kapatınca tekrar açılmama ya da diyah ekran olma ihtimali var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet var. Güvenli moda alıp açınız.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.597 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 12 Ocak 2022 #7 Sakin ol şampiyon. Korkutma kendini arkadaş yapman gerekenleri belirtmiş yukarıda, bir şey olmaz.. Artı 0 Eksi
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #8 Hocam sorununuz çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 14 Ocak 2022 #9 y4vuzz dedi: Hocam sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Yeniden başlatınca eski sürümle başladı. Yine güncelledim oldu. Artı -1 Eksi
y4vuzz dedi: Hocam sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Yeniden başlatınca eski sürümle başladı. Yine güncelledim oldu.