Nvidia Tabanlı 4000-4500 TL arası Sistem

Darthvader123

Hectopat
Yer
Şişli
Daha fazla  
Meslek
Basketbolcu
Arkadaşlar merhaba. Ben 4000-4500 arası twitch üzerinden 720p-1080p yayın yaptırabilecek nvidia tabanlı bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemi muhtemelen yıl sonu ya da 2017 başı gibi alacağım. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler. (O zaman çıkabilecek olan kartları da sisteme fiyatlarıyla birlikte dahil edebilirsiniz).

Hocam şuan erken 2017 'ye çok var yeni sistemler çıkacaktır.
Ancak En önemli faktör internet olacak çünkü upload hızın bu işi yapanların büyük sorunu.
Cpu'da önemli f/p açısından yüksek tutman lazım.

Şöyle diyeyim benim Upload hızım her ay başı yenileniyor ve muhtemelen en yüksek olduğunda 3 3,5 gibi oluyor.
Bu yüzden internetle alakalı sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama bu işte işlemciye çok yük biniyor ve ben genellikle işlemciyi orta üstü yani İ5 6600K seçiyorum (orta üstü diye bildiğim için) ekran kartı olarak rx 480 mi 1060 mı yoksa eski 970,980 yeterli mi olur bilemiyorum.Ama Nvidia seçmek istememin sebebi Share özelliğini kullanmak

Birde ben bu ekran kartı ve işlemciyi yurtdışından getirtirsem karlı çıkarmıyım

Bana kalırsa 1060 gayet iyi olur.
Yurt dışı işini soracak olursan eğer ucuz olmasına olur ama sıkıntı da olur.Baş ağrıtır.

Senin İçin Vatan Bilgisiyardan Gtx 1060 Li Bir Bilgisiyar Topladık Gtx 1060 Günümüzde Güncel Bir Ekran Kartı Sana Render Upload Ve Yayın Konusunda Kolaylık Sağlıyacktır Ve Z170 Miş Yongalı Bir Anakart Kullanıyoruz Üzerinde İse İ5 6500 Var Zaten Şimdi Sistemi Aşağı Yazacağım.

Sistem Toplam Fiyat: 4.529 TL Vatan Bilgisiyardan Topladım Bu Arada

Ana Kart:MSI Z170A GAMING PRO CARBON Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.) Anakart

İşlemci:Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

SSD:Kingston 240GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB)

Bellek [Ram]: Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual Kit Ram

Ekran Kartı: ASUS GTX1060 STRIX 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

İşlemci Soğutucusunu Sıvı Soğutma Olarak Seçtim Neden Dersen Yayınlarda Oyun Oynarken İşlemcin Aşırı Isınmaması İçin: COOLER MASTER SEIDON 120V SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

Güç Kaynağı:THERMALTAKE TR2 S 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI

Kasa: COOLER MASTER SILENCIO M-ATX Mini-ITX SİYAH KASA

Kasayı Şık Ve Sade Seçtim Ön Tarafı Usb 3.0 Portları Var Bunlar Sana Büyk Yardım Edecektir

80Plus Özelliğini Bİlmiyorsan İse Diye Anlatıyorum Senin Güç Kaynağının Prizden Daha Az Elektrik Çekmesi Ve Elektrik Faturasının Az Gelmesini Sağlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…