NVIDIA tabanlı PC'de AMD FreeSync monitör sorun yaratır mı?

berkehnuzn

Femtopat
Daha fazla  
Laptopumu yeni aldım ve bir monitör almak istiyorum tercih ettiğim özellikler 144Hz 24/27 inç 1ms gecikmeli baş ağrıtmayacak bir monitör fakat araştırdığımda AMD FreeSync yazısını çokça özellikler kısmında gördüm. Fakat benim laptopum NVIDIA tabanlı. AMD FreeSync tabanlı bir monitör alırsam sorun yaratır mı? Yaratıyorsa nasıl tipte bir monitör bakmalıyım? Bütçe maksimum 7K.

Laptopumu yeni aldım ve bir monitör almak istiyorum tercih ettiğim özellikler 144Hz 24/27 inç 1ms gecikmeli baş ağrıtmayacak bir monitör fakat araştırdığımda AMD FreeSync yazısını çokça özellikler kısmında gördüm. Fakat benim laptopum NVIDIA tabanlı. AMD FreeSync tabanlı bir monitör alırsam sorun yaratır mı? Yaratıyorsa nasıl tipte bir monitör bakmalıyım? Bütçe maksimum 7K.
Hayır yaratmaz.
O Sadece AMD Kartlara özel bir özellik olduğu için AMD FreeSync özelliği çalışmayacaktır yani monitör çalışır sıkıntı olmaz.

Sorun yaratmaz.

AMD için böyle bir özellik varsa illaki NVIDIA için de vardır hocam
Nvidia için G-Sync var hocam.
Destekleyen bir monitör bulabilirsiniz.

Monitör kısmında pek iyi olmadığım için kesin birşey söyleyemem.
Istediğin bir monitör türü yazarlar illaha ki.

Laptopumu yeni aldım ve bir monitör almak istiyorum tercih ettiğim özellikler 144Hz 24/27 inç 1ms gecikmeli baş ağrıtmayacak bir monitör fakat araştırdığımda AMD FreeSync yazısını çokça özellikler kısmında gördüm. Fakat benim laptopum NVIDIA tabanlı. AMD FreeSync tabanlı bir monitör alırsam sorun yaratır mı? Yaratıyorsa nasıl tipte bir monitör bakmalıyım? Bütçe maksimum 7k.

Hiçbir sıkıntı yaratmaz. Sadece AMD kullanıyorsanız oyunlardki yırtılmaları önler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı