Nvidia Teknolojisi

Çakır Furkan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Technopat videolarında görmüştüm 1080p monitörde 1440p oyun oynamışlardı. Tam anlatamadım kusura bakmayın. Nvidia2nın bir teknolojisinden bahsediyorlardı bilen var mı ?

Bahsettiğiniz teknolojinin adı DSR. Bu teknoloji sayesinde monitörünüzün çözünürlüğünden daha yüksek bir çözünürlükte görüntüyü işliyor ve sizin monitörünüzün çözünürlüğüne düşürerek ekranınıza getiriyor. AMD tarafındaki karşılığı ise HDR.

Bana bir inceleme videosu atmanız mümkün mü ? 1080P monitörde bu teknoloji ile 1440P görüntü alırken görüntü ne kadar değişiyor merak ettim.

Bana bir inceleme videosu atmanız mümkün mü ? 1080P monitörde bu teknoloji ile 1440P görüntü alırken görüntü ne kadar değişiyor merak ettim.

Handi sistem toplama ya da ekran karti inceleme videosu idi bilmiyorum... Ama LOL oyununu HDR teknolojisinden faydalanarak 1440P'de oynamislardi Recep ve Ali ikilisi...
Ama video ismini maalesef hatirlamiyorum...

Edit: Buldum buldum GTX 960 incelemesinin 39:43 saniyesi...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kolay Gelsin...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı